Qui som?

Què és BCTOT? [+]

Atenció personalitzada

  • Atenció personalitzada

Segueix-nos

Recursos documentals

  • AccesCasa
  • DDD
  • Mendeley
  • Pubmed
  • Scopus
  • Tobador
  • WOS

« Home »

2015 Any Internacional dels Sòls

Posted by Montse Monge | febrer 21, 2015

L’ONU, en la seva 68a Assemblea General, va declarar el 2015 com l’Any Internacional dels Sòls. La Biblioteca, en col·laboració amb el professor Josep Maria Alcañiz, de l’Àrea d’Edafologia i Química Agrícola, ha preparat una mostra que inclou la selecció dels llibres més significatius sobre la ciència dels sòls, i també unes mostres de terres i d’estris que s’usen en el seu estudi. Aquests materials estaran ubicats fins a finals de març al hall de la Biblioteca.


Posted in General-estudiants | No Comments »

Comentaris