Qui som?

Qu猫 茅s BCTOT? [+]

Atenci贸 personalitzada

  • Atenci贸 personalitzada

Segueix-nos

Recursos documentals

  • AccesCasa
  • DDD
  • Mendeley
  • Pubmed
  • Scopus
  • Tobador
  • WOS

« Home »

Noves sales multiusos a la planta -1 de la BCT

Posted by RGS | febrer 17, 2015

A l鈥檈stiu del 2014 es van fer obres a la Biblioteca de Ci猫ncia i Tecnologia per tal de remodelar els espais i aprofitar millor els seus serveis. La retolaci贸 duta a terme al gener del 2015 no nom茅s serveix per orientar l鈥檜suari, sin贸 que ajuda a aconseguir una m茅s eficient distribuci贸 de les 脿rees d鈥檈studi i formaci贸.

 

NOM COLOR EQUIPAMENT 脷S DISPONIBILITAT
Sala d’ordinadors Taronja Pissarra
Projector
16 ordinadors
Doc猫ncia
Estudi individual
Amb reserva
Taulell de pr茅stec
Sala de formaci贸 Negre Pissarra
Projector
Endolls sobretaula
Doc猫ncia
Estudi individual
Amb reserva
Lliure disposici贸
Espai de treball en grup Verd 2 pissarres
12 consignes amb carregadors
Reuni贸 grups
Estudi individual
Lliure disposici贸
Sala blava 1 Blau Taules Reuni贸 grups
Estudi individual
Lliure disposici贸
Sala blava 2 Blau 1 taula gran
1 pissarra
Reuni贸 d’un grup Lliure disposici贸

 

 

Sala d'ordinadorsA la planta -1 de la BCT disposeu ara de dues Sales de formaci贸. La primera, ja utilitzada per a fer cursos, ara s鈥檋a rebatejat com a Sala d鈥檕rdinadors i la reconeixereu per la retolaci贸 en color taronja. Est脿 equipada amb un projector, una pissarra i 16 ordinadors per a poder fer doc猫ncia (cal reservar-la pr猫viament); quan la sala no s鈥檜tilitza per a formaci贸, per貌, es pot fer 煤s individual dels ordinadors. Per accedir a la connexi贸 us heu d鈥檃dre莽ar pr猫viament al personal del taulell de pr茅stec amb el carnet de la UAB. Consulteu la normativa d鈥櫭簊 d鈥檃questa sala a la web de la Biblioteca.

Sala de formaci贸

La segona Sala de formaci贸, retolada en color negre, s鈥檜bica al costat de la Sala d鈥檕rdinadors i ha estat inaugurada despr茅s de les esmentades obres de millora. Tamb茅 disposa de projector i pissarra i es regeix per les mateixes condicions que la primera, amb la difer猫ncia que aquest espai no disposa d鈥檕rdinadors sin贸 d鈥檈ndolls per connectar els port脿tils personals. Aquesta sala representa una important ampliaci贸 de l鈥檈spai de la Biblioteca per a l鈥檈studi amb aparells electr貌nics.

Cal destacar que tant la Sala d鈥檕rdinadors com la Sala de formaci贸 s鈥檋an climatitzat, la qual cosa permetr脿 gaudir d鈥檜na temperatura adient per afavorir la concentraci贸 i l鈥檈studi.

 

Sala treball grup

Vista nocturna de la sala de treball en grup

L鈥Espai de treball en grup, 脿mpliament conegut pels nostres usuaris, s鈥檋a destacat en color verd. S鈥檋i han incorporat dues pissarres i un armari de 12 consignes per carregar dispositius m貌bils. Heu de demanar la clau al taulell de pr茅stec i recordar que el temps de pr茅stec d鈥檃questes consignes 茅s de tot un dia.


Sales blaves2Per 煤ltim, els usuaris que vulguin reunir-se sense cap reserva d鈥檈spai poden utilitzar tant la Sala blava 1 com la Sala blava 2.

 

La primera 茅s m茅s gran i est脿 oberta a tothom mentre que la segona, m茅s petita, disposa nom茅s d鈥檜na taula i una pissarra i 茅s la m茅s adient per a aquells grups que els calgui un cert a茂llament. Totes dues s贸n de lliure disposici贸.


Posted in General-estudiants | No Comments »

Comentaris