Qui som?

Què és BCTOT? [+]

Atenció personalitzada

  • Atenció personalitzada

Segueix-nos

Recursos documentals

  • AccesCasa
  • DDD
  • Mendeley
  • Pubmed
  • Scopus
  • Tobador
  • WOS

« Home »

Noves sales multiusos a la planta -1 de la BCT

Posted by RGS | febrer 17, 2015

A l’estiu del 2014 es van fer obres a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia per tal de remodelar els espais i aprofitar millor els seus serveis. La retolació duta a terme al gener del 2015 no només serveix per orientar l’usuari, sinó que ajuda a aconseguir una més eficient distribució de les àrees d’estudi i formació.

 

NOM COLOR EQUIPAMENT ÚS DISPONIBILITAT
Sala d’ordinadors Taronja Pissarra
Projector
16 ordinadors
Docència
Estudi individual
Amb reserva
Taulell de préstec
Sala de formació Negre Pissarra
Projector
Endolls sobretaula
Docència
Estudi individual
Amb reserva
Lliure disposició
Espai de treball en grup Verd 2 pissarres
12 consignes amb carregadors
Reunió grups
Estudi individual
Lliure disposició
Sala blava 1 Blau Taules Reunió grups
Estudi individual
Lliure disposició
Sala blava 2 Blau 1 taula gran
1 pissarra
Reunió d’un grup Lliure disposició

 

 

Sala d'ordinadorsA la planta -1 de la BCT disposeu ara de dues Sales de formació. La primera, ja utilitzada per a fer cursos, ara s’ha rebatejat com a Sala d’ordinadors i la reconeixereu per la retolació en color taronja. Està equipada amb un projector, una pissarra i 16 ordinadors per a poder fer docència (cal reservar-la prèviament); quan la sala no s’utilitza per a formació, però, es pot fer ús individual dels ordinadors. Per accedir a la connexió us heu d’adreçar prèviament al personal del taulell de préstec amb el carnet de la UAB. Consulteu la normativa d’ús d’aquesta sala a la web de la Biblioteca.

Sala de formació

La segona Sala de formació, retolada en color negre, s’ubica al costat de la Sala d’ordinadors i ha estat inaugurada després de les esmentades obres de millora. També disposa de projector i pissarra i es regeix per les mateixes condicions que la primera, amb la diferència que aquest espai no disposa d’ordinadors sinó d’endolls per connectar els portàtils personals. Aquesta sala representa una important ampliació de l’espai de la Biblioteca per a l’estudi amb aparells electrònics.

Cal destacar que tant la Sala d’ordinadors com la Sala de formació s’han climatitzat, la qual cosa permetrà gaudir d’una temperatura adient per afavorir la concentració i l’estudi.

 

Sala treball grup

Vista nocturna de la sala de treball en grup

L’Espai de treball en grup, àmpliament conegut pels nostres usuaris, s’ha destacat en color verd. S’hi han incorporat dues pissarres i un armari de 12 consignes per carregar dispositius mòbils. Heu de demanar la clau al taulell de préstec i recordar que el temps de préstec d’aquestes consignes és de tot un dia.


Sales blaves2Per últim, els usuaris que vulguin reunir-se sense cap reserva d’espai poden utilitzar tant la Sala blava 1 com la Sala blava 2.

 

La primera és més gran i està oberta a tothom mentre que la segona, més petita, disposa només d’una taula i una pissarra i és la més adient per a aquells grups que els calgui un cert aïllament. Totes dues són de lliure disposició.


Posted in General-estudiants | No Comments »

Comentaris

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.