Qui som?

Què és BCTOT? [+]

Atenció personalitzada

  • Atenció personalitzada

Segueix-nos

Recursos documentals

  • AccesCasa
  • DDD
  • Mendeley
  • Pubmed
  • Scopus
  • Tobador
  • WOS

« Home »

La il·lustració científica

Posted by Montse Monge | febrer 12, 2015

Durant tot el mes de febrer trobareu instal·lada a l’entrada de la Biblioteca l’exposició La il·lustració científica com a eina de transferència de coneixement, que mostra les il·lustracions de l’artista Meritxell Campos emprades com a recurs pedagògic en la didàctica de la vegetació de ribera dins del programa PROECA, que porta a terme l’Observatori de la Tordera.

L’exposició, més enllà de l’expressió artística, convida a realitzar un recorregut pel procés metodològic que segueix l’il·lustrador científic: des del treball de camp fins a l’obtenció del resultat final.
I, al mateix temps, vol donar a conèixer la tasca de l’Observatori que té, com a principal objectiu, el seguiment a mitjà i llarg termini d’indicadors socioecològics a la conca del riu Tordera (NE Catalunya). I que ha engegat el Programa d’Educació Ambiental, Comunicació i Formació (PROECA) per comunicar i divulgar en tots els àmbits socials els resultats obtinguts a partir de les seves diferents línies d’investigació.

No deixeu de visitar la web de l’exposició: http://pagines.uab.cat/illustraciocientifica/


Posted in General-estudiants | No Comments »

Comentaris