Subscribe

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Butlletí Juny 2020

Statista a prova fins de 31 d’agost
  La informació que ofereix Statista procedeix de més de 22.500 fonts fiables. S’hi poden trobar més d’un milió d’estadístiques que inclouen dades sobre indústria química, medi ambientenergia i altres temes. 

Els resultats es poden descarregar en diferents formats (PNG, PPT, PDF, XLS) i poden ser útils per a la docència o l’elaboració de treballs. 

Podeu accedir des de: https://login.are.uab.cat/login?url=https://www.statista.com/

Retuitejar Twitter BCT
Infla’t de Ciència
  La #bctUAB estrena la campanya #InflatDeCiència pensada per aquells que no poden passar sense una bona dosi de #DivulgacióCientífica al dia.

Descobreix totes les propostes que hem preparat a:  http://pagines.uab.cat/cienciaxllegir/

I per no perdre el fil: #ciènciaxllegirBCT   #alaBCThihadetot  #UABers 

Retuitejar Twitter BCT
Fem més digital la Bibliografia de curs
  Ara que comença la revisió de la #bibliografiadecurs de les guies docents, tenint en compte que el proper curs el canal digital mantindrà la seva importància, les @bibliotequesUAB hem elaborat una infografia per facilitar la localització de llibres electrònics adequats i incorporar-los a la bibliografia de les guies docents.  

I si teniu algun dubte, contacteu amb nosaltres: https://www.bib.uab.cat/web/contacte/contactebct.php 

Retuitejar Twitter BCT
Represa a les Biblioteques de la UAB
   Els serveis que s’ofereixen a partir del 22 de juny són entre d’altres: 

  • Servei de préstec a tota la comunitat universitària, amb cita prèvia. 
  • Consulta bibliogràfica, amb cita prèvia. 
  • Espai per l’estudi. 
  • Devolució de llibres a les bústies de retorn. 

Consulteu l’enllaç per saber a quina biblioteca s’ofereix cada un d’aquests serveis:  https://www.uab.cat/web/detall-noticia/inici-de-la-represa-de-les-biblioteques-1345729159515.html?noticiaid=1345816077098 

Retuitejar Twitter BCT
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d’accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat