Subscribe

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Butlletí Setembre 2022

JoVE: dijous 15 de setembre, seminari online 
El¬†dijous 15 de setembre a les 11h¬†(hora peninsular) es far√† un seminari en l√≠nia sobre la base de dades¬†JoVE. Es tracta d’una base de dades dedicada a ensenyar els fonaments del laboratori a trav√©s de demostracions en v√≠deo simples i f√†cils d’entendre. Per ampliar informaci√≥ consulteu la¬†p√†gina de JoVe. En aquesta sessi√≥ s’explicaran les darreres novetats de JoVE i com els especialistes que hi treballen et poden ajudar. Acc√©s a JOVE per a usuaris de la UAB al Cercador.
Retuitejar Twitter BCT
Nova web de Suport a l’Acreditació i Avaluació de la Recerca
La¬†SAAR¬†ha estat renovada! Consultable en acc√©s obert per a tothom est√† organitzada amb una estructura intu√Įtiva i de f√†cil navegaci√≥ que permet trobar la informaci√≥ de manera √†gil gr√†cies a la seva interconnexi√≥ entre apartats. El seu objectiu √©s oferir informaci√≥ sobre els criteris i requisits d‚Äôacreditaci√≥ per avaluar la producci√≥ cient√≠fica dels programes:¬†ANECA¬†¬†(ACADEMIA, PEP i CNEAI) i¬†AQU¬†(Acreditacions i M√®rits de Recerca). Podeu accedir-hi des de la p√†gina¬†web¬†del Servei de Biblioteques.
Retuitejar Twitter BCT
TFG del Grau d’Enginyeria de Dades
Enguany s’ha graduat la primera promoci√≥ d’estudiants del¬†Grau d’Enginyeria de Dades¬†a la UAB, que s’imparteix a l’Escola d’Enginyeria. Ja podeu accedir en acc√©s obert als Treballs de Fi de Grau (TFG) publicats d’aquest grau al Dip√≤sit Digital de Documents de la Universitat, en aquesta¬†adre√ßa.¬†I tots els TFG publicats de totes les titulacions¬†aqu√≠.
Retuitejar Twitter BCT
Les mètriques del JCR actualitzades
Les m√®triques¬†del Journal Citation Reports¬†corresponents a l’any 2021 ja estan disponibles. Hi podeu accedir a trav√©s del¬†cercador¬†de les biblioteques.
Doneu-hi una ullada per comprovar els rànquings actuals de les revistes!
Retuitejar Twitter BCT
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribuci√≥/difusi√≥ t√© la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D’acord amb la legislaci√≥ vigent en mat√®ria de protecci√≥ de dades de car√†cter personal, podeu exercir els drets d’acc√®s, rectificaci√≥, supressi√≥, oposici√≥ i limitaci√≥ del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat