Subscribe

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Butlletí Juny 2021

¬†Pr√©stec d’estiu a les Biblioteques de la UAB
Us recordem que com cada estiu, els vostres pr√©stecs s’amplien a les @bibliotequesUAB.

A partir del 21 de juny, els documents de 7 o de 14 dies (bibliografia de curs) es prestaran fins al 20 de setembre.
I si voleu saber més sobre el préstec per informar als alumnes de grau, consulteu totes les modalitats de préstec en aquest web.

Retuitejar Twitter BCT
 Finançament per publicar en obert
Si voleu descobrir quins incentius econ√≤mics tenen al seu abast els investigadors de la @UABBarcelona per publicar en acc√©s obert, consulteu la p√†gina espec√≠fica dins la web d’acc√©s obert de la UAB: https://www.uab.cat/web/investigar/open-access-uab/financament-per-publicar-en-acces-obert-1345676192412.html.
 Exposicions de TFG també a la BCT
Amb el t√≠tol “Capbussa’t en un mar de curiositats” la Mireia Madrona, estudiant de 4rt de Biologia Ambiental, ha exposat el seu #TFG a trav√©s d‚Äôuna exposici√≥ sobre la vida marina i els seus secrets a la @Bctuab. Amb aquesta iniciativa la BCT obre una nova via de col¬∑laboraci√≥ perqu√® els estudiants que ho desitgin puguin donar visibilitat als seus projectes.¬†

Encara podeu veure l’exposici√≥ en format virtual en el DDD.

 Què fem a les biblioteques de la UAB
Vols saber més sobre el què hem fet durant aquest any a les @bibliotequesUAB?
Us convidem a consultar la memòria de 2020 sobre tots els serveis que el Servei de Biblioteques va posar en marxa per acompanyar-vos des de casa.

 

El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribuci√≥/difusi√≥ t√© la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D’acord amb la legislaci√≥ vigent en mat√®ria de protecci√≥ de dades de car√†cter personal, podeu exercir els drets d’acc√®s, rectificaci√≥, supressi√≥, oposici√≥ i limitaci√≥ del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat