BCS

Biblioteca de Ciències Socials

Jun 08 2015

Checkpoint 90. Nova base de dades Fiscal – Laboral

Enguany ens hem subscrit a una nova base de dades jurídica: Checkpoint 90. Fiscal – Laboral.
Aquesta nova base de dades conté legislació fiscal i laboral – internacional, europea, estatal i autonòmica – convenis col·lectius de treball, jurisprudència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, Tribunal Constitucional, Tribunal Suprem, Audiència Nacional, Tribunals Superiors de Justícia, Audiències Provincials, Jutjats del Social i Tribunals Històrics, doctrina administrativa i d’autor, supòsits pràctics, formularis, taules i esquemes.
En la seva interfície principal hi ha diferents apartats:

  • Cerques: Activant el Text lliure es poden efectuar cerques a tots els documents que integren les diferents col·leccions documentals; Veus en aquest apartat es pot seleccionar una de les veus suggerides per l’aplicació i es recuperaran els documents als quals el departament d’anàlisi de la base de dades hagi assignat aquella veu; també es poden fer cerques atenent al tipus de document (legislació, jurisprudència, formularis, etc.); a l’índex temàtic (consisteix en seleccionar un o diversos temes o subtemes concrets per obtenir tots els documents de qualsevol de les col·leccions documentals associades; i a l’arbre de continguts (consisteix en anar desplegant paulatinament les branques de l’arbre fins localitzar el document o documents desitjats).
  • Novetats: En aquest apartat hi apareixen les novetats que s’han introduït diàriament a la base de dades.
  • Eines: Mitjançant quadres comparatius permet conèixer aspectes tributaris i laborals.
  • Les Meves Alertes: Permet accedir al servei d’alertes que prèviament haurem seleccionat i gestionar-les.

Per a la utilització d’aquesta base de dades és necessari un nom d’usuari i un password, dirigiu-vos a: bib.socials@uab.cat i us el proporcionarem.


This entry was posted on Dilluns, 8 Juny, 2015 at 19:30 and is filed under bases de dades, Biblioteques UAB, dret fiscal, dret laboral. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Translate »