BCS

Biblioteca de Ciències Socials

Mai 18 2015

Curs de vLex Global

vLex Global és una base de dades jurídica amb accés als següents continguts: legislació, jurisprudència, doctrina, contractes, formularis i notícies, d’Espanya, de la Unió Europea, del Mercosur, de la Comunitat Andina; també conté Dret Internacional de més de 130 països, i tot des d’una única pantalla de cerca.

L’editor també ens dóna accés a 3 dels seus pràctics: Societats Mercantils, Concursal i Contenciós-administratiu.

Darrerament la base de dades ha incorporat una sèrie de millores i funcionalitats en la seva interfície, tals com:

  • Autocompletat millorat
  • Nou comparador de versions
  • Barra de cerca redissenyada
  • Pop-up d’article normatiu

La biblioteca ha programat una sessió de formació amb la responsable del Departament de Formació a vLex, l’Ana Conti, que explicarà amb detall les noves funcionalitats i podrà atendre els vostres dubtes respecte a la base de dades. Les dades de la sessió són les següents:
Data: dimarts, 26 de maig
Hora: 13 h.
Lloc: Sala de Formació de la Biblioteca de Ciències Socials
Duració: 1h

El curs és gratuït. Per assistir-hi només cal que feu la inscripció a través de la nostra web

 


This entry was posted on Dilluns, 18 Maig, 2015 at 19:08 and is filed under bases de dades, Biblioteca de Ciències Socials, cursos i màsters. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Translate »