BCS

Biblioteca de Ciències Socials

març 02 2015

ProQuest Central: nova base de dades multidisciplinar

La biblioteca digital creix amb una nova base de dades que conté recursos de diferents àrees del coneixement.

El 2015 les biblioteques de la UAB hem incorporat a la biblioteca digital la base de dades ProQuest Central.

El contingut d’aquest recurs és excepcionalment variat: des de milers de revistes científiques de la majoria d’editors acadèmics o associacions de recerca fins a diaris internacionals, tesis o documents de treball.

Els recursos que conté s’estructuren en cinc grans àrees temàtiques:

  • Bases de dades d’economia i finances: algunes com l’ABI/Inform Complete ja les teníem disponibles a la biblioteca digital, però d’altres com OxResearch, ProQuest Asian Business & Reference o Snapshots són noves.
  • Bases de dades de premsa: inclou CBCA Complete o ProQuest Newsstand que són bases de dades que indexen totes les notícies aparegudes a la majoria de diaris del món.
  • Bases de dades de ciències de la salut: hem de destacar ProQuest Health & Medical Complete que ja teníem disponible, però també ProQuest Health Management o ProQuest Nursing & Allied Health Source, que completen i augmenten considerablement la nostra col·lecció en aquest àmbit.
  • Bases de dades de ciència i tecnologia: amb ProQuest Central disposarem de recursos nous en l’àmbit de les telecomunicacions i la informàtica: ProQuest Telecommunications i ProQuest Computing.
  • Bases de dades de ciències socials: inclou recursos dedicats a la investigació criminal a ProQuest Criminal Justice, revistes de relacions internacionals i polítiques a ProQuest Political Science, publicacions en matèria d’educació a ProQuest Education Jounals o documents relacionats amb la defensa militar o l’aeronàutica a ProQuest Military Collection.

Amb la subscripció de ProQuest Central augmentem el nombre de revistes científiques a text complet, oferim documents diferents a revistes científiques com tesis, diaris, materials de referència o pre-prints, disposem de les darreres notícies en els temes clau, incrementem la col·lecció d’informes de mercat i disposem de més recursos per a la docència.

Aquesta base de dades es pot consultar a la plataforma de ProQuest i també es poden recuperar els resultats des de Trobador+. Recordeu que des de fora de la UAB cal utilitzar el servei ARE.
 


This entry was posted on Dilluns, 2 març, 2015 at 22:10 and is filed under bases de dades, Biblioteques UAB. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Translate »