BCS

Biblioteca de Ciències Socials

abr. 23 2013

Cercador de Normativa de Gènere

Posted in bases de dades, dones, dret |

L’Institut Català de les Dones (ICD) ha creat un nou cercador de normativa de gènere on podreu consultar la legislació específica en matèria de gènere i drets de les dones, en diferents marcs normatius: nacional, europeu, internacional, i en especial atenció a la normativa catalana.
La consulta a la base de dades pot ser per cercador simple, posant frases o paraules clau; o bé per cercador avançat, on hi ha diferents opcions per cercar: títol, url, any, àmbit territorial (internacional, europeu, català…) i per matèries on pots acotar la cerca als temes específics que interessen.
Els resultats s’ordenen cronològicament, i també tens la opció d’ordenar els resultats alfabèticament.
L’Institut Català de les Dones també compte amb altres cercadors interessants:
Cercador d’expertes
Permet buscar perfils de dones que destaquin en diferents àmbits (científics, acadèmics, empresarials, culturals o d’altres).
Cercador d’entitats de serveis socials
Permet obtenir dades de totes les entitats titulars de serveis socials.


This entry was posted on Dimarts, 23 abril, 2013 at 17:00 and is filed under bases de dades, dones, dret. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Translate »