7a setmana. Pla de treball per al 28 de febrer

Treball autònom amb el Parla.cat

Bàsic 3. Unitat 7. Si no li agrada, li tornem els diners

Bloc 1. Activitats: 1.1 (introducció, comprensió lectora); 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6 (vocabulari de les botigues i els objectes); 1.7 (comprensió oral, demanar i donar indicacions per arribar a un lloc); 1.8, 1.9 (estructures per demanar i donar indicacions per arribar a un lloc); 1.10, 1.11 (l’imperatiu); 1.12 (comprensió oral, estructures per demanar i donar indicacions); 1.14 (mots encreuats, vocabulari dels objectes i les botigues).

Bloc 2. Activitats: 2.1 (vocabulari, objectes), 2.2, 2.3, 2.4, 2.5, 2.6 (vocabulari i estructures per descriure els materials i les característiques dels objectes); 2.7, 2.8, 2.10 (estructures per comparar elements: és més petit que, tan car com, és llarguíssim…); 2.12 (gramàtica, els interrogatius i exclamatius quin, quina, quins, quines); 2.13 (gramàtica, els pronoms de complement directe el, la, els, les, en); 2.14 (estructures per anar a comprar, els verbs tenir i voler); 2.15 (sons i pronunciació, la m, n i ny a final de paraula)

Avaluació: 1, 3

Tasca. Aconsella’ns una botiga que t’agradi: què hi venen, com és, on és, per què t’agrada…Escriu un text breu al tauler de les recomanacions.

Proposta

Dijous podeu practicar la conversa amb l’activitat dijous, paella. Aquest dijous parlarem de festes tradicionals. Anima-t’hi!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.