5a setmana. Pla de treball per al 14 de febrer

Treball autònom amb el Parla.cat

Unitat 5. Bàsic 3. Te’n recordes?

Bloc 1. Activitats: 1.1 (comprensió oral, estructures per descriure persones); 1.3 (estructures per parlar d’accions habituals en el passat); 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, 1.9 (verbs, el pretèrit imperfet); 1.8 (fonètica, el so de la e oberta i la e tancada); 1.10 (estructures per comparar accions del present amb el passat); 1.11 (comprensió oral, parlant del present i del passat); 1.12, 1.13 (vocabulari dels estats civils); 1.14 (expressions temporals de freqüència); 1.15, 1.16 (ús del verb recordar-se)

Bloc 2. Activitats: 2.1 (comprensió oral); 2.2 (el pretèrit imperfet; parlar d’accions habituals en el passat); 2.4 (comprensió lectora; la biografia); 2.5 (el pronom hi); 2.6 (els pronoms interrogatius què, qui, per què…), 2.7, 2.8 (acostumar a, soler, algunes estructures per parlar d’accions habituals en el passat); 2.10, 2.14 (estructures per parlar d’experiències passades, ús de temps verbals de passat); 2.12 (comprensió oral, biografies)

Activitats d’avaluació: 1, 2, 4

Tasques

Expressió oral. Explica els canvis que hi ha hagut en la teva vida els darrers anys. Poden ser físics, de caràcter i de costums:  Abans duies els cabells curts i ara aquesta cabellera tan llarga? Abans fumaves i ara no? Quan vivies a França sorties cada nit i ara et quedes sempre a casa?

Has de presentar 6 canvis, 2 dels quals siguin falsos. Posa’ns-ho difícil!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.