ARGUMENTA#suport a necessitats específiques

.

gen. 08 2014

No et quedis amb el dubte!

Posted in General |

interrogant

El Servei de Llengües engega un servei nou gratuït per a tota la comunitat universitària: Consulta de Dubtes Lingüístics.

Els professionals del Servei atendran dubtes lingüístics de manera gratuïta al Centre d’Autoaprenentatge de Llengües físic del Servei de Llengües a la Biblioteca d’Humanitats (trobareu els despatxos a la tercera planta). El professorat mantindrà entrevistes breus (d’uns 15 minuts) amb aquelles persones que us hi apropeu amb consultes lingüístiques (el servei s’ofereix en alemany, anglès, català, espanyol, francès i italià).

Podeu gaudir d’aquest servei un cop al mes, de manera individual o en grups de fins a tres persones. Us atendran sense reserva prèvia i per ordre d’arribada. El professorat del Servei ajudarà a resoldre dubtes i donarà recursos per resoldre’n d’altres que puguin sorgir.

El servei s’ofereix del 17 de febrer al 30 de maig de 2014, en les franges horàries següents:
Català: els dijous, de 15 a 16 h
Anglès: els dimarts, de 12 a 13 h
Alemany: els dijous, d’11 a 12 h
Italià: els dilluns, de 13 a 14 h
Francès: els dilluns, de 12 a 13 h
Espanyol: els dimarts, de 15 a 16 h

A més, continuem amb els Clubs de lectura gratuïts en anglès i francès. Consulteu aquí els períodes i les franges horàries.


This entry was posted on Dimecres, 8 gener, 2014 at 15:09 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari