Marga Arboix, una altra manera de fer

Altre lloc Blogs.uab.cat

Mai 24 2016

Agraïment a tota la Comunitat Universitària

Posted in Informacions de la Candidatura per Virginia Luzón Fernández |
Vull agraïr el vostre suport  a la meva candidatura a Rectora.
Espero fer-me mereixedora a que aquest compromís pugui continuar al llarg d’aquest pròxims quatre anys. Tenim per davant un repte encoratjador que exigirà el millor de tots nosaltres.
Per part meva em comprometo a fer realitat el lema de la nostra campanya: una altra manera de fer.

No hi ha comentaris

Mai 14 2016

Entrevista a Marga Arboix en UAB Campus Media

Posted in Informacions de la Candidatura per Virginia Luzón Fernández |

Si no heu tingut la possibilitat de veure cap de les presentacions de la candidata Marga Arboix en directe, podeu veure l’entrevista que es va realitzar a UABCampusMedia a la Facultat de Ciències de la Comunicació al següent enllaç o directament a la plana del mitjà.

Entrevista UABCampus Media

Volem transmetre el nostre agraïment a tots els professionals que van participar en la realització de la mateixa: als alumnes per la seva dedicació i voluntarisme i als tècnics pel temps addicional de la seva jornada laboral que van haver d’invertir en la gravació i preparació final del producte.

IMG_2403


No hi ha comentaris

Mai 10 2016

Equitat i autonomia a la universitat

Posted in Informacions de la Candidatura per Virginia Luzón Fernández |

Col·laboració de la nostra companya d’equip i candidata a Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno, al diari ara.cat

Equitat i autonomia a la universitat


No hi ha comentaris

Mai 03 2016

Programa de la Candidatura

Posted in Informacions de la Candidatura per Virginia Luzón Fernández |

Us faig a mans els programes de la nostra candidatura.

Una versió completa i una abreujada amb tots els punts del nostre programa penjats avui a la web institucional de la UAB:

Programa Complert

Programa abreujat

Marga Arboix, una altra manera de fer


No hi ha comentaris

Abr 30 2016

Carta a la Comunitat Universitària

Posted in Informacions de la Candidatura per Virginia Luzón Fernández |

Benvolguda companya, benvolgut company,

Des dels seus inicis i a punt de complir 50 anys, la Universitat Autònoma de Barcelona ha estat un referent acadèmic i científic. La seva trajectòria és resultat d’un ADN on estan descrites les bases dels valors d’una institució pública que es manifesta defensora dels drets i deures socials, amb un marcat sentit democràtic, arrelada al territori, amb un nivell acadèmic d’excel·lència i amb capacitat d’innovació i recerca d’alta qualitat.

Amb aquests principis la UAB ha de continuar sent impulsora del coneixement i un puntal de l’evolució i la innovació de la societat. Em comprometo a treballar de forma oberta, transparent, amb consens, escoltant i debatent amb tots els col·lectius, tots els aspectes que permetin garantir el respecte absolut de la missió i els objectius de la nostra Universitat.

La situació socioeconòmica avui és complicada i segur que les dificultats ens apareixeran sovint i s’hauran d’afrontar amb fermesa, però estic convençuda que cadascú, des del seu lloc de treball (professorat, personal de l’administració i serveis i alumnat), participarà amb sentit de pertinença en aquesta institució, de forma activa, en l’avaluació dels aspectes que constitueixen la nostra activitat diària, aportant propostes, crítiques constructives i idees, que ens permetin defensar els nostres principis i valors i avançar de forma col·lectiva. Tots junts serem més forts.

L’educació és un bé públic al qual ha d’accedir tota la ciutadania lliurement, sense entrebancs ni barreres socials i/o econòmiques. Aquesta educació, en el seu nivell universitari, ha de ser desenvolupada amb responsabilitat, gestionant adequadament els recursos públics per garantir un servei de qualitat i defensant amb fermesa els acords, que de forma col·lectiva i amb consens, s’hagin assolit. Em comprometo a gestionar de forma transparent i garantir el compliment dels acords presos democràticament.

En el moment actual de crisi socioeconòmica tenim la total certesa que és possible des de la UAB portar endavant programes de progrés que permetin canvis en profunditat, innovacions, reformes que ajudin a construir una societat més solidaria, més equitativa, més sostenible i tecnològicament més equilibrada.

Ens comprometem a treballar per a una Universitat que:

·   No renunciï a garantir i incrementar el finançament públic a la Universitat, assegurant la gestió d’aquests recursos de manera transparent i amb rendiment de comptes, sempre des del respecte a la nostra autonomia universitària.

·   Faciliti als estudiants l’accés a la Universitat amb plena equitat, lluitant perquè els costos de l’educació no recaiguin sobre l’alumnat.

·   Garanteixi l’estabilitat laboral del professorat i personal de l’administració i serveis, així com el desenvolupament de les seves respectives carreres professionals.

·   Tingui com objectiu permanent el mantenir i, si és el cas, incrementar uns estàndards de qualitat i d’excel·lència  en docència i recerca.

·   Asseguri que les decisions sobre els aspectes de la governança universitària, el que afecta als col·lectius que conformen la UAB, el que afecta a les estructures de funcionament, i tot allò que afecta a la nostra relació amb la societat, no es prendran sense tenir en compte un ampli debat i el necessari consens per impulsar-les.
 
AQUEST ÉS EL NOSTRE CONVENCIMENT COM  EQUIP  I EL MEU COMPROMÍS


No hi ha comentaris

Abr 25 2016

Presentació de l’equip

Posted in Informacions de la Candidatura per Virginia Luzón Fernández |

Una altra manera de fer

Equip de la candidatura al Rectorat de Marga Arboix

Secretària General: Cristina Riba, Dept. de Dret Privat

Vicerector d’Economia i Campus: Carles Gispert, Dept. d’Empresa

Vicerector de Personal Acadèmic: Paco Morente, Dept. d’Història Moderna i Contemporània

Delegada de la Rectora per a Personal Acadèmic: Maite Carrassón, Dept. de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia

Vicerector de Personal d’Administració i Serveis: José Aguilera, Dept. de Bioquímica i de Biologia Molecular

Vicerector de Programació Acadèmica i Qualitat: Josep Ros, Dept. de Química

Vicerector de Recerca i Transferència: Armand Sánchez, Dept. de Ciència Animal i dels Aliments

Vicerector d’Innovació i Projectes Estratègics: Javier Lafuente, Dept. d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental

Vicerector de Relacions Internacionals: Marius Martínez, Dept. de Pedagogia Aplicada

Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat: Sara Moreno, Dept. de Sociologia

Vicerector de Relacions Institucionals i Cultura: Carlos Sánchez, Dept. de Filologia Espanyola

Vicerectora de Comunicació i Promoció: Virginia Luzón, Dept. de Comunicació Audiovisual i de Publicitat

Directora de l’Escola de Postgrau i formació continuada: María José Feijóo, Dept. de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques


1 comentari

Abr 22 2016

CONTRA LA VIOLÈNCIA I LA INTOLERÀNCIA A LA UAB

Posted in Informacions de la Candidatura per Virginia Luzón Fernández |

CONTRA LA VIOLÈNCIA I LA INTOLERÀNCIA A LA UAB

Davant els fets violents que han passat avui a l’entrada de la Facultat d’Economia i Empresa els membres de l’equip de Marga Arboix manifestem:

El nostre rebuig més absolut a l’exercici de qualsevol tipus de violència, coerció, o maltractament físic al nostre campus.

Condemnem igualment qualsevol intent de restringir o coaccionar el dret a la llibertat d’expressió dels membres d’aquesta comunitat universitària.

Equip de Marga Arboix


No hi ha comentaris