Xarxes alimentàries locals en temps de Covid-19

El pròxim dijous 15 d’octubre, a les 12h es celebrarà un debat virtual sobre ‘Xarxes alimentàries locals en temps de Covid-19‘ que comptarà amb els següents ponents:

Pati Homs (L’Aresta cooperativa agroecològica), que explicarà un informe que acaben de publicar sobre com han reaccionat els circuits alimentaris alternatius durant el confinament. Podeu llegir-lo AQUÍ.

Gustavo Duch (Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas), que explicarà un projecte de banc d’aliments alternatiu. Informació sobre l’Alterbanc AQUÍ.

En breu la UAB farà circular l’enllaç per a connectar-s’hi, que es podrà aconseguir també a través d’aquest web: https://www.uab.cat/web/coneix-la-uab/itineraris/responsabilitat-social-universitaria-1345791623789.html

És la contribució de l’ARAG-UAB a la Setmana de l’Alimentació Saludable organitzada pel Campus Saludable i Sostenible de la UAB.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.