Naturalesa

Naturalesa

He triat el meu vidio sobre la naturalesa perquè és un lloc on m’agrada passar el meu temps lliure. M’agrada girar-me i veure que tot el meu voltant està verd, i que es respira una tranquil·litat impossible de superar.

La montanya, el camp, o qualsevol lloc ple de plantes, d’arbres, d’herbes, de flors…es un lloc on puc oblidar-me dels meus problemes i deixar la ment en blanc, oblidant-me de tot allò dolent que em fa mal.

També he triat la naturalesa, perquè des de ben petita he tingut un camping situat a la montanya, i em porta molt bons records. Com quan era petita i anavem tota la familia a buscar castanyes, bolets, o simplement a passejar… Per això tornar a un espai on s’assembli, es com tornar a la meva infància, i tornar a reviure aquelles experiències.

La música que he triat és una música tranquil·la, relaxant, que em permet reflexionar i que la meva ment tingui ales i voli molt amunt, fins a aquells records tan increíbles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *