Enquadrament fotogràfic

En aquesta imatge el que volia plasmar era com em sentía en aquell moment, i aquesta fotografia em descriu a la perfecció. Volia expressar la llibertat que sento, ja que em considero una persona lliure, una persona a la que no li agrada estar condicionadaalcanzar_mas_libertad-1000x440 per ningú i a la que li agrada tenir la llibertat de poder triar segons els seus criteris i els seus gustos. També es veu el sol, com de mica en mica va sortint entre els núvols i es una mica també la meva situació actual, on encara que sembli difícil, sempre hi ha una sortida a qualsevol situació i sempre hi ha alguna cosa positiva dins de tot lo negatiu. I per últim, les muntanyes de fons, que és un lloc on m’agrada molt estar ja que em transmet molta calma i molta tranquil·litat.

El plà d’aquesta fotografia és general, és a dir, que apareix tot el cos de cap a peus, sense cap tipus de retallada. En aquesta imatge no es centra en cap detall, es veu el cos sencer i podem veure el context en el que es troba el protagonista. L’angle de la fotografia és a nivell, tot i que està una mica picada, és a dir, des d’un punt més alt que el protagonista.

Es podria millorar si ens volem centrar en la persona, ampliant-la o enfocant-li més, però com el que vol expressar es aquell sentiment de llibertat, crec que es bastant correcte el seu enquadrament.

Un pensament quant a “Enquadrament fotogràfic”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *