Àrea de Dret Internacional Privat

Un altre blog Blogs.uab.cat

juny 14 2007

Campus Ítaca 2007

Posted in Actividades, Anuncios |

 

poza-itaca.jpgDe l’11 de juny al 19 de juliol la UAB organitza una nova edició del Campus Ítaca. Es tracta de la IV edició d’una experiència socioeducativa única al país que consolida i amplia l’oferta formativa i lúdica dels anteriors campus. Enguany acull més nois i noies (374) provinents de més Instituts d’Educació Secundària d’arreu de Catalunya que mai (46) i repartits en tres torns entre els mesos de juny i juliol. (més informació)

Els professors de la nostra àrea que participen aquest any en el projecte Campus Ítaca com tutors són: Milagros Orozco Hermoso, Josep Grácia Casamitjana, Josep Suquet Capdevila, Vesela Andreeva Andreeva i Raluca Ionescu.


This entry was posted on Dijous, 14 juny, 2007 at 10:17 and is filed under Actividades, Anuncios. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “ Campus Ítaca 2007”

 1. Raluca Says:

  Jo vaig participar el dia 18 de juny i em va agradar molt. És una iniciativa molt bona! Els nens son molt macos i treballen bé

 2. Marta (Bcn) Says:

  Hola!
  jo soc una noia que també va participar el primer torn i va ser una experiència fulminable!!
  Va estar molt bé i els monitors eren tope amables…
  Os estimo molt Jose, Clara, Rosa, Gemma i com no, el nostre “Didi”; mai os olvidaré!!!

  Molts petons desde Esparreguera!!!!

Deixa un comentari