Postdata. La lluita no s’acaba

1.- Hem parlat sovint en aquest bloc sobre l’escàs desenvolupament del periodisme jurídic. Alguna cosa haurem de fer algun dia els que ens dediquem al món del Dret per a entrar, amb seriositat i coneixement, en el món de les velles rotatives (i, avui, dels grans portals digitals dels antics diaris).

2.-Escric aquesta darrera nota inspirat pel magnífic article d’avui de l’Arcadi Espada. Deixa un sabor decebedor: la sentència judicial  no té cap importància quan altres intàncies ja han dictat -unilateralment- la implacable pena de la mort civil. Parafrasejant a Von Kirchmann, tres paraules al titular converteixen milions de fonaments jurídics en escombraries. Salut i, ara sí, fins aviat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.