Fins aviat

Benvolguts lectors:

Com heu pogut veure ,  a les darreres setmanes el nombre d’entrades ha baixat considerablement. Les noves tasques docents pròpies de la feina universitària fan difícil la continuació d’aquest bloc. És un fenomen habitual en aquest gènere: ha de començar i ha d’acabar (almenys, transitòriament). El bloc es va iniciar el 10 de novembre del 2010 i queda conclós en aquesta primera etapa el 24 de febrer del 2012. Han aparegut 311 entrades i hem rebut 12.054 visites, amb 12.899 pàgines vistes.

No és un tancament total, ja que la part relativa a la informació personal i a la normativa seran actualitzades habitualment. A més, el contingut  es podrà seguir consultant, ja que, per amabilitat de la UAB, mantenim les portes obertes (serà com visitar una casa on vam viure, quan els objectes i les parets ja no diuen exactament el mateix). D’altra banda, em fa molta il·lusió deixar per un temps el bloc sabent que l’amic, home de lleis i professor  Jaume Ranyer -que va tenir el seu quadern inactiu uns mesos- va tornar a la càrrega el 25 de desembre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Fins aviat

 1. Bon vent i barca nova, Joan. Et trobarem a faltar. En tot cas, com que la raó del tancament és que tens massa feina, mira, no deixen de ser, mirat des d’una certa perspectiva, bones notícies.

  Salut!

 2. Joan Amenós Álamo diu:

  Ei, Andrés, no et lliuraràs fàcilment de mi, perquè seguiré treient el nas al teu bloc (per cert, molt bona la teva reflexió sobre l’actuació policial recent).
  D’altra banda, ens veurem aviat de ben segur a València o a Barcelona
  (pels que no coneixeu a l’Andrés, ja us comento que fa uns dies li vaig sentir una magnífica xerrada sobre l’apreuament expropiatori, amb una claredat i una valentia que no sempre es troben en els professors de Dret Administratiu).
  En efecte, si el motiu és la feina, això implica bones notícies. Ja ho comentarem.

 3. Sílvia Camps diu:

  Joan, se m’ha encongit el cor al veure-ho… Gràcies per deixar-me formar part d’aquest blog, va ser un plaer. Espero que el reprenguis ben aviat, la feina ben feta no té fronteres!Fins aviat!

 4. Joan Amenós Álamo diu:

  Ei, hem de parlar. Et truco avui.

 5. No passa res. Personalment estic convençut que d’altres tasques igualment profitoses i fecundes t’ocuparan d’ara endavant. En qualsevol cas, observo que seguiu afegint notes. Felicitacions per aquesta magna obra. Una abraçada. OSCAR SERRANO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.