La crònica judicial que m’hauria agradat escriure

1.-Em disculpareu aquests atrafegats dies de congresos, conferències sobre les Lleis òmnibus i inici de curs. Tornem a la càrrega i em pemetreu fer-ho amb la referència a un altre blog.

 

2.-Hem parlat altres vegades de les dificultats i fins i tot misèries del periodisme jurídic. Us remeto avui al món de la crònica del Dret que m’hauria agradat fer. Es tracta de la connexió a dos mestres: José Martí Gómez y Santiago Tarín, a partir de la interessant web “La lamentable“.Es reuneixen dos articles obituaris relatius a la mort de l’advocat JUAN ANTONIO ROQUETA.

L’article de Santiago Tarín (i Domingo Marchena i Francesc Peirón) apareix després del de Martí Gómez. Una de les estrelles d’aquests articles és la frase que apareix a  la part superior de la web i que està presa de l’obituari de La Vanguardia.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, In memoriam. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.