ADMISSIÓ I REGULACIÓ DE LES AUTORITZACIONS I LLICÈNCIES PROVISIONALS AL NOU REGLAMENT D’ESPECTACLES PÚBLICS I ACTIVITATS RECREATIVES.

1.-El vigent Reglament –Decret de 31 d’agost- admet la llicència provisional, que permet obrir l’establiment, tot i que caduca en el termini d’un any (art. 122).

2.-El Reglament exigeix l’acompliment d’aquests requisits:

-Que l’acta de control inicial, malgrat ser desfavorable, indiqui expressament que les deficiències detectades no suposen risc per a la seguretat de les persones i béns, ni molèsties per a les persones que viuen a la seva proximitat.

-Que l’acta de control inicial acrediti que l’eventual llicència “no infringeix la normativa ambiental ni l’altra normativa sectorial que incideixi en l’establiment” (qüestió que generarà considerables discussions).

-Dipòsit de la fiança que assenyali el mateix òrgan atorgant.

3.- A més, l’òrgan competent per atorgar l’autorització o la llicència pot imposar altres requisits. Hem d’entendre que aquesta habilitació permet una imposició discrecional, però no arbitrària, de clàusules.

Quant a Joan Amenós Álamo

Professor de Dret Administratiu
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Dret Urbanístic i Edificació, Espectacles públics i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *