Dates clau

 

1. Dia Europeu de les Llengües

El 26 de setembre se celebra el Dia Europeu de les Llengües, una iniciativa del Consell d’Europa, per promoure el plurilingüisme i l’aprenentatge de llengües. Aquesta diada se celebra des de l’any 2001. Més informació en aquest enllaç.

2. Festa Major de la UAB

La Festa Major de la UAb és una jornada festiva que se celebra al Campus de Bellaterra habitualment el primer dijous del mes de novembre per a tota la comunitat universitària. Hi ha diversos espais, on hi participen els diferents membres de la comunitat amb una oferta diferenciada, en tot cas lúdica i cultural. Més informació en aquest enllaç.

3. Dia de la Dona

El Dia Internacional de les dones o Dia de la Dona Treballadora. Aquest dia commemora la lluita de les dones per la seva participació juntament amb els homes en l’àmbit laboral, i per tant del dret a la independència econòmica, i a la societat en general. Més informació en aquest enllaç.

4. Sant Jordi

És la diada del llibre i la rosa i se celebra el dia 23 d’abril. Les persones es regalen llibres i roses per a celebrar el dia del llibre i el dels enamorats. Així mateix és un dia de celebració de la cultura catalana. Més informació en aquest enllaç.