Activitat 3

Activitat 3: analitzem dues campanyes fetes al Servei de Llengües, per tal de millorar-les, a partir dels elements que hem identificat a l’activitat 1.

Comentem les dues activitats que vam proposar analitzar, de la pàg. 2. Campanyes, concretament apropa’t a les llengües i  Encreuem mots i cultures. Crítica constructiva: què us sembla la idea de cada activitat? I el plantejament? I la difusió? Què creieu que falla, i com es podria millorar? Què valoreu positivament?

Feu les vostres aportacions en un comentari.

Activitat 2

Activitat 2: què ha de tenir una activitat lúdica en l’àmbit cultural per què sigui atractiva per als joves?

Debatim: com ens arriben les informacions de les campanyes o activitats al campus (i fora del campus); què ens fa motivar-se a participar en campanyes o activitats, què ens crida l’atenció, com ens entra més (canals, formats, imatges més que text…)

Identifiquem aquells elements clau:

  • quines són les motivacions dels joves?
  • en quines activitats invertim temps?
  • en quin espai es fan
  • llenguatge que fem servir
  • hi ha diferències culturals?
  • el paper del grup d’iguals
  • més enllà de les xarxes socials, hi ha vida?

Deixeu les vostres respostes en un comentari.

Benvinguts i benvingudes!

Us donem la benvinguda al Taller de disseny d’activitats lingüístiques i culturals!

Què us oferim? L’oportunitat de dissenyar una activitat lúdica relacionada amb les llengües i les cultures que farem el dia de la Festa Major de la UAB (primer semestre) i el dia de Sant Jordi (segon semestre).

Què busquem? Incentivar la participació dels estudiants durant aquestes diades així com donar a conèixer la dinamització lingüística universitària.

Per què activitats sobre llengües i cultures? Perquè la UAB és una universitat on conviuen múltiples llengües i cultures i, per tant, la DIVERSITAT és un dels trets més característics del Campus. Volem incentivar-la i visibilitzar-la.

Què aporta als estudiants? Poder viure experiències multilingües i multiculturals al Campus.

Podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça acollimentlinguistic@gmail.com.