Vull fer una activitat incremental, com ho puc fer?

Si des d’un principi el professor vol que una activitat sigui incremental, només cal posar “Sí” a la secció de “Activitat Incremental” al menú de creació de l’activitat. Si l’activitat ja està creada i vol canviar-se a incremental (o fer-la no incremental si ho és), el professor ha d’anar a la secció Responsable →“Administrar l’assignatura” del menú lateral de ACME i canviar Incremental/No incremental segons es vulgui. Després, només cal clicar el símbol refresh.

Cal saber que cal actualitzar cada activitat una a una. És a dir, si modifiquem dues activitats i cliquem refresh, només s’actualitzarà l’activitat de la fila del botó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.