He enviat un sorteig i triga més del compte en fer-se.

Excloent la possibilitat de que hi hagi molta cua de sorteigs, es pot donar que un sorteig es pengi. Els motius usuals són per col·lapse del servidor, però pot donar-se el cas que en el nostre sorteig no hi hagin prou paràmetres com per fer un sorteig ràpid entre els alumnes. Per exemple, si hom vol sortejar preguntes tipus test, ha de vigilar de oferir prou variabilitat en l’assignació dels enunciats. Per exemple, seleccionar 10 problemes per assignar-los a 4 alumnes. D’altra manera, pot donar-se que a la màquina vulgui sortejar problemes als alumnes de manera que no es repeteixin, però li costa trobar paràmetres com per fer-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.