No PAS sense vosaltres

crowdSom-hi!!! √Čs l’hora de posar-se mans a l’obra. Com sabeu, la secci√≥ sindical dels CAU es defineix com a assamble√†ria i participativa, oberta sempre a treballar des de sota, sumant esfor√ßos, i comptant amb totes les veus. I aix√≠ √©s com constru√Įm les nostres possicions sindicals, aix√≠ √©s com creiem que el pas de la UAB pot tenir una veritable for√ßa, tant en el marc de les negociacions, les reivindicacions i les mobilitzacions.

Per això us convidem a sumar: Si fa unes setmanes us fèiem a mans quatre apunts sobre els quatre eixos fonamentals que creiem han de basar la proposta sindical de la nostra (ja vostra) candidatura, ara us convidem, i us animem a assistir a les trobades que programem per a la propera setmana, sobre aquestes idees, per tal de completar-les i arrodonir-les. Sense vosaltres no ho podrem fer. Us esperem.

Ens veiem el proper dijous, 11 de Juny, a l’Aula 1 de la Facultat de Ci√®ncies Pol√≠tques (B1/-119, entrant pel vest√≠bul central, a m√† esquerra), amb el seg√ľent horari:

Evidentment, podeu assistir a m√©s d’una sessi√≥, o a totes. Tothom hi √©s convidat, tothom √©s imprescindible. Us esperem.

Un pensament a “No PAS sense vosaltres

  1. Retroenlla√ß: Ens veiem dem√† i ens posem mans a l’obra? |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.