Ja podeu consultar les dues últimes actes de les reunions de l’Assemblea de Lletres. L’Elliot Fernández en comenta l’última i en dóna notícia l’Enric Canela. Jo m’estalviaré cap comentari, simplement reprodueixo les propostes que es van debatre entre la trentena d’assistents (ometo els noms de persones):

-Proposta de __ (etc) Vaga general/context de crisi econòmica/ proposta de dos comitès: polític i organitzatiu/ ampliar la lluita a tots els sectors socials

-Proposta del __ 5 setmanes/ augment gradual d’ocupació i aturada de classes/Talls de carretera i mobilitzacions vàries no violentes/ recull de firmes/ que el nostre potencial serveixi d’amenaça/ treure draps bruts del ministeri i varis/ treure a la llum temes com el salari desigual entre professors que fan el mateix

-Proposta del SEPC: No vàrem aconseguir res del que demanavem i s’ha d’apretar. La única pressió real és l’aturada de classes, aconseguir aturar l’activitat acadèmica. Ara! Comparteixen l’anàlisi de la primera proposta que afirma que cal situar-nos en el context econòmic i social
de crisi del país i fer sinergies amb els altres moviments socials. Tenim legitimitat per a tornar a fer una vaga indefinida.

-Proposta des de la CAE: Els debats al Rectorat del dissabte i diumenge al matí van ser molt fructífers. S’explica i s’exposa la calendarització.

Algunes de les discussions posteriors:

-Hem de fer vaga general per a fer pressió. Lletres de l’Autònoma és un referent i hem de ser els primers en posar-nos en vaga. Potser s’ha de fer un pas intermig però el dia 21M la nostra universitat ha d’estar ocupada. Nosaltres hem d’arrossegar als altres a la vaga general. És més fàcil ocupar ara perquè després venen exàmens.

-És interessant el tema amb França. Un rector francès podria venir. I també cal recordar que els professors de filologia anglesa estaven d’acord que es fessin debats sobre bolonya a la última mitja hora de cada classe.

-Cal molestar al màxim! Encetar d’aquí dues setmanes la vaga indefinida és clau. Hem de coordinar-nos amb la vaga de fam.

-No només és important la intensitat sinó el temps. El temps de negociacions i mobilitzacions ha d’estar en concordança (no com el semestre passat) Amb la vaga indefinida estarem i negociarem tranquils.

-Primer cal determinar els objectius i després ocupar. No ens tirem en una vaga que se’ns pot girar en contra.