Blog d'en Xavier Villalba

Recerca, docència i altres assumptes

Autocrítica del PDI

Els professors, que som uns rondinaires empedreïts, sempre ens queixem de com són de rucs els estudiants, que no llegeixen, que no saben escriure, etc. Ja sabeu que no jo no m’he estat de criticar els col·legues pel mateix defecte. Avui, aporto dues perles. La primera perla l’ha trobada el Salvador Cardús a la documentació del Consell de Govern, per tant, el mèrit és seu i jo faig de notari. Entre les propostes de nous títols propis de màster, hi trobem:

La Comunicació dels Conflictes Internacionals Armats i els Socials (Dep. Mitjans, Comunicació i Cultura)

Una redacció periodística de primera! Quin nominal tenim elidit: conflictes o conflictes internacionals? Si és ‘conflictes’, vol dir que els conflictes internacionals armats no poden ser socials? Si és ‘conflictes internacionals’, els conflictes armats no són socials i viceversa?

El segon ja fa pujar el nivell (o millor dit, l’abaixa). Prové del document que es va distribuir als membres de la Comissió de Personal Acadèmic. En la part de la taula on s’especifiquen els criteris que ha de valorar el Departament podeu trobar el següent:

Viavilitat
Impacte
Idoneitat
Curiculum

Tres malament de quatre, no està pas malament, oi? Molts cursets de formació en navegar per la xarxa, word i powerpoint, però es veu que els ensenyen a passar el corrector ortogràfic. Ja m’imagino algú trucant al CAS perquè al document de word li apareixen uns subratllats vermells molt estranys.

I ja que he parlat dels cursets de powerpoint, que algú faci arribar urgentment als membres de l’equip de govern i la seva cohort d’adjunts el llibre de Stephen Kosslyn Clear and to the Point. 8 Psychological Principles for Compelling PowerPoint Presentations. Qui hagi assistit al Consell de Govern o una reunió semblant, ja sap de què parlo.

Anterior

Convocatòria de beques de col·laboració

Següent

Algunes fotos de la mani

  1. Joan Gil

    reunio -> reunió

    ¬¬ He, he.

  2. Francesc Xavier Villalba Nicolás

    Joan,
    Faig autocrítica de l’autocrítica! Mea culpa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Impulsat per WordPress & Tema creat per Anders Norén