Màrqueting Online

Hem estar navegant pel web i us volem presentar tota una sèrie de blogs digitals i empreses especialitzades en el Màrqueting Online, Disseny i Desenvolupament Web, Comunicació Online i Posicionament SEO.

Hem de comunicar que no en aquest pais hi ha molt “pirata” que ofereix el desenvolupament d’una pàgina web sense tenit en compte que després de fer-la toca difondre-la. Fet que fa, que lo barato sale caro. És per això, que en aquesta secció volem exposar aquelles marques que, per referències que ens han donat, ofereixen molt bona qualitat en els productes i serveis que ofereixen.

  • Piricom.cat: es tracta d’una marca enfocada a desenvolupar webs para a tots els negocis i persones que habiten a la Cerdanya. I no només als habitants sinó a tots aquells que tinguin un vincle i sentiment per Puigcerdà. La capital de la Cerdanya. Sens dubte, a les ciutats i poblaciones més allunyades de les grans capitals es sol tenir una certa “mancança” alhora d’implentar noves tecnologies. O si més no, és habitual que algunes tendències de grafisme, disseny web, noves tecnologies de la informació, etc. arribin més tard i/o no acabin d’arribar ni implentar-se a la respectiva població.

Foto de la Web de Piricom.cat una Empresa de Disseny Web i Gràfic a Puigcerdà

  • Metacom Inbound : una de les agències de Màrqueting Online més jove i amb molt potencial de futur. Metacom Inbound Marketing ha penetrat en el sector de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) de manera molt forta. En només 6 mesos han tingut un creixem del 20% mensual en facturació que els ha permés expandir-se internacionalment al mercat dels EUA sota la marca de Metacom USA. La seva estratègia es centra en atacar primerament el mercat de l’Estat de Florida i escollint la ciutat de Miami per instal·lar els Headquarters.

Página Web de Metacom una Agencia de Inbound Marketing

  • Metacom Sabadell: tal i com el seu nom indica, és una submarca de l’Agència Metacom. En aquest cas, i segons els propietaris, s’ha creat aquesta marca amb l’objectiu d’apropar-se als professionals i empreses de Sabadell. La linia de negoci s’ha basat en una especialització d’aquesta ciutat del Vallès Occidental amb l’objectiu de voler donar valor als seus orígens de fundació.  Tal i com diuen en el seu web:

El hecho es que Metacom fue fundada en Sabadell. Así pues, hemos querido darle un “toque” especial a esta ciudad y recuperar nuestros orígenes con el objetivo de ayudar a crecer a todos aquellos negocios que se ubican en la capital del Vallés Occidental.

Portal Web de Metacom SBD una empresa especialitzat en el Disseny Web a Sabadell

Us deixem amb un vídeo sobre l’evolució i creixement de Internet.

  • Metacom Barcelona: una de les últims iversions i marques del Grup Metacom Inbound Màrqueting. Metacom BCN ha adoptat una estratègia similar a la Metcom SBD i ha apostar per centrar-se en la ciutat de Barcelona. La adaptabilitat és clara: invertir en una oficina de la ciutat, desenvolupar la comunicació i fer un procès camaleònic amb un dels principals colors de la ciutat: el vermell. Metacom BCN és una filial especialista en la creació de portals webs i desenvolupament de botigues online. Obviàment, amb la delimitació i única cobertura d’empreses, particulars, autònoms i negocis de Barcelona.

Portada del Web de Metacom BCN

  • Metacom Sant Cugat: la 4ª marca del Grup Metacom. Metacom SCG ha nascut amb una clara especialitzatció del disseny web corporatiu, desenvolupament de botigues online i manteniment web. És a dir, Metacom SGC s’encarrega de fer págines web per a a empreses B2B, sites ecommerce pel sector B2U i té un equip de tècnics programadors i gestor de contingut per extarnalitzar el servei.

Web de Metacom SGC Especialistes en Diseño WordPress