Entreteniment i Oci

Per fi ha arribat aquesta secció. Feia temps que estavem buscant algún web i/o empresa d’oci i entreniment que apostés per fer l’actualitació al món digitial. Bé doncs. Hem obert aquesta pàgina per mostrar-vos aquells web relacionats amb l’oci i l’entreteniment com ara els viatges, restaurants, activitats per a nens, museus, excursions, etc.

  • Airanatura.com: un complex amb més de 100 hectareas per gaudir amb la familia. Airanatura és un bosc i parc d’aventura que poseeix la tirolina més llarga del país amb 260 metres de distància entre arbre i arbre.  El parc es basa amb 3 pilares fonementals: activitats, restauració i allotjament. Es pot muntar amb poni, realitzar excursions i una sèrie d’activitats de lleure pensades per a la canalla i la familia però sense oblidar els adults: el Restaurant La Perola es cuina d’autor pels paladars més exquisits i l’Hotel Gastrònima Can Ribalta per passar-hi una o vàries nits amb els fills, tiets, amics, nebots, mares i pares.

 

  • Produccionsalmarge.com: la productora del Penedès que combina l’enoturisme amb les arts escèniques. Produccions al marge és una empresa ubicada a la zona vitivinícola del Penedès especialitzada en la gestió d’espectacles en viu. A través de les seves propostes com el teatre, la dansa, la música,lesarts plàstiques o  altres disciplines ofereix activitats culturals diferents entorn del món del vi i el cava. Una nova manera de desconnectar de la ciutat, descobrir llocs amb encanti gaudir d’espectacles en viu professionals i de qualitat. Si és veritat que cada cop més, el món del vi està més de moda, també és cert que cada cop són més les bodegues i els hotels rurals que ofereixen els seus serveis enoturístics per atreureels seus clients. Amb Produccions al marge aquestes empresespoden potenciar molt més enllà el turisme  del vi i el cava. Aprofitant els espais singulars, efímers i amb encant l’espectacle en viu dona un valor afegit a l’activitat enoturística. Grans defensors del petit format, aquesta productora penedesencaportal’art en viu a tocar per poder mostra la feina de l’intèrpret en l’estat més pur i fer vibrar a un públic exigent que busca gaudir de nous formats autèntics i de qualitat fora de la ciutat.

fotografia de produccionsalmerge