Decoració i Moda

Apartat destinat al sector de la Deocoració la Moda. Us aniré explicant, poc a poc, tots els projectes que he anat i fent i construint al llarg d’aquests anys.

  • MissWood: no és el primer cop que parlo d’ells. Van ser companys d’universitats i en el seu moment ja els vaig fer un gran article en el meu blog personal.  Ens centrarem en el que son. MissWood és una empresa fundada per 2 joves creatius que elaboren i venen articles per a la decoració de la llar. Treballen amb la fusta i tots els seus articles están construits amb aquest material. Els seus productes estrella están relacionats amba la Decoració Nórdica. Es tracte dels Woody L i Woody M. Plaques decoratives com quadres i cartells de fusta respectivament. Alguns blogs els anonomen i els emmarquen dins d’un Cartel Vintage. També  Ofereixen productes com el Woody Watch, un rellotge de fusta per penjar a la pared o per tenir a sobre taula. Una mini taula de surf per a decorar. Un regal perfecte.

decoracion nordica original

  • BibaShops: és una marca de moda urbana especialitzada amb bolsos, maletes, complements de moda, paraigues, motxilles urbanes, etc. Es tracta del web corporatiu i botiga online de la marca Biba i Slang. Aquest web està destinat a explicar i comunicar les noves col·leccions, la història de la marca i la responsabilitat social corporativa. Alhora que, és un web ecommerce on podem comprar directament online tots els productes que podem trobar en els 25 punts de venda distribuits per tot el territori nacional.

Botiga Online de Motxilles Slang i Biba

Feu click en la pròpia imatge anterior per a poder accedir a la secció de Motxilles Biba. Actualmente ens podem trobar sobre els 20 models de la combinació de bolsos-motxilles. Podeu accedir diractament aquí https://www.bibashops.com/es/mochilas-de-moda-para-hombre-y-mujer/ per visulitzar l’stock i catàleg.

  • TextilHotel: es una empresa de Sant Cugat del Vallès dedicada a la fabricació i distribució de tot tipus de productes téxtils per a Hosteleria, Balnearis, Gimnasos, Residencies, etc..

habitacio d'hotel decorada per Lyba Textiles

Disposen de un ampli cataleg online i a la seva web podras veure tots els nous productes : http://textilhotel.com/es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.