Web Taller d’Alumini

Comencem amb una Empresa : AILLA Aluminis

AILLA Aluminis és un taller especialitzat en carpinteria i alumini situat a la localitat de Sabadell . AILLA també ofereix serveis a la ciutat de Barcelona i rodalies .

Els Serveis d’un Taller i Carpinteria d’Alumini

1) Aïllament tèrmic i acústic : Les finestres d’alumini i de pvc . AILLA és eficient ja que utilitza les últimes novetats quant a aïllament. Com les ja conegudes vendes d’alumini i la nova alternativa , les de PVC . Aquestes últimes , a diferència de les d’alumini , estan fetes amb un material no conductor i molt resistent .

2) Les finestres d’alumini : AILLA ofereixen un aïllament tèrmic per conservar una bona climatització reduint així els costos de calefacció . I a més , un aïllament acústic , pensat per reduir al màxim la filtració sonora .

3) Tancaments d’alumini o pvc : Especialistes en tancaments d’alumini a Barcelona , Sabadell i comarca .

Ailla-Carpinteria-Alumnio-Barcelona

A part d’un gran material , una bona instal · lació és indispensable per a una màxima funcionalitat de l’aïllament tèrmic i acústic . Així doncs , gràcies a l’experiència , AILLA és un expert en tancaments . Una gran opció tant en habitatges en zones amb contaminació acústica , oficines o locals , per garantir sempre tranquil · litat i confort .

AILLA és distribuïdor de la casa FINSTRAL , líder a Europa en la fabricació de finestres i portes , i per tant , la seva gran experiència al costat dels millors materials actuals per a l’aïllament ofereixen els millors resultats .

El seu nou bloc i la seva nova era 2.0

Per oferir-te les últimes novetats en primícia i que coneguis més sobre AILLA , (taller de pvc a barcelona ) els tipus de finestres i portes , els sistemes de seguretat , etc . Aquesta exposa al seu bloc totes les notícies i projectes més actuals com :

Els sistemes de seguridad en portes i finestres , els tipus de finestres d’alumini o de PVC , diferents tipus de finestres d’alumini, els automatismes Expert Somfy , AILLA distribuïdor exclusiu de FINSTRAL …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.