Impressió Ecològica

Benvolguts lectors. Avui els porto una notícia enfocada a la impressió de revistes i catàlegs de manera ecològica en una època en què el medi ambient pateix cada dia més per la contaminació.

Des de fa més de 6 anys aquesta empresa denominada iGrafic.com es dedica a oferir treballs d’impressió en línia d’una manera ràpida i senzilla des de la pàgina web. Com hem dit anteriorment s’imprimeixen amb tintes ecològiques fetes a base d’olis naturals d’origen vegetal i el paper que utilitzen és reciclat, protegint així el medi ambient la qual cosa és una cosa formidable i necessari en els temps que corren.

Entre els seus serveis destaquen la impressió professional i la impressió Low Cost, segons les necessitats del client. Es poden imprimir des de catàlegs, revistes, cartells, fins a targetes, llibres o qualsevol tipus de cosa. Inclouen transport 24 hores per a tot Espanya. També pot recollir tots els seus impresos personalment a la impremta que està situada en Carrer de Roger de Flor, 71, 08400 Granollers, Barcelona, ​​Espanya.

Els seus més de 30 anys d’experiència i el millor equip de professionals li garanteixen la qualitat en el resultat. A més vostè mateix pot comprovar la seva qualitat d’impressió amb packs de mostres que posaran a la seva disposició si així ho desitja. Es pot entrar a iGrafic Impressions per calcular el pressupost online d’una impressió de revista o catàleg. Els treballs els realitzen tant en impressió DIGITAL com en impressió OFFSET en funció de la demanda del client. Els pagaments són molt còmodes i senzills. Es poden realitzar a través de transferència bancària, targeta de crèdit, PayPal o obrint un compte amb iGrafic.

En definitiva, és una gran iniciativa i de gran valor el treball que realitzen preocupant pel medi ambient. Hem alegrar-nos que hi hagi empreses així en aquests temps en els que hem de preocupar-nos per cuidar el medi ambient perquè les generacions venidores puguin gaudir-ne de la mateixa manera que nosaltres. En resum, hauria d’haver més empreses que apostessin per aquest tipus d’iniciatives i fer entre tots un món millor.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.