Indemnitzacions en accidents de transit

^EF8DF6CF70CFD2AD68830BB989A555445EEF67FBCEA7AB6ABB^pimgpsh_fullsize_distrEs molt habitual trobar-se immers en un embús de transit, cada cop més les ciutats estan més col·lapsades i es inevitable que algun vehicle es trobi immers en un accident de transit.>

Avui us parlarem d’un sector que ha crescut molt en els últims temps, es el dels advocats de assumptes de transit, ja que el nombre de vehicles, les presses i per que no dir-ho les distraccions com poden ser els mòbils, tablets o altres dispositius ens fan perdre atenció de la nostra conducció.

En cas de trobar-nos immersos en un accident es convenient seguir uns procediments tal i com ens recomanen des del bufet de advocats de Madrid Abogados Trafico Madrid que ens han ofert un protocol d’actuació per després no lamentar conseqüències.

Un cop s’ha produit l’accident les questions administratives que envolten aquest mon son complexes ja que la terminologia i la paperassa que s’ha de complimentar no es una tasca facil, aixi que tenim 2 opcions: 1) negociar nosaltres mateixos davant les companyies asseguradores o be 2) contactar amb un advocat especialista en accidents de transit.

La primera opció no es molt recomanable ja que l’estructura i la burocràcia de les companyies asseguradores estan estructurades per indemnitzar a la baixa i si no es compleixen els terminis escrupolosament correm el risc de que no tinguem indemnització.

La segona opció es contactar amb un advocat especialitzat en transit, es important que no sigui un advocat generalista ja que no coneixen els procediments tant a fons, experts en els procediments a dur a terme. La negociació amb les companyies es una tasca àrdua. Si que es veritat que els advocats cobraran un percentatge de la quantitat que rebi el indemnitzat, però en moltes ocasions aquest percentatge es compensat per les agencies pròpies de cada conductor, tràmit gestionat també per aquests experts en la matèria.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.