Del negoci local als viatges internacionals

És palès que en els darrers anys cada cop més estem eliminant les fronteres i barreres. Els Clientes no només es regeixen a nivell local sinó mundial. Existeix més mobilitat i on abans emigràvem pràcticament a nivell nacional (un clàssic i com a exemple: molts dels nostres pares, mares, avis i avies van emigrar d’Andalusia cap a Catalunya). Ara, els més joves estem tenim accés i contemplem una emigració a nivell global. De Barcelona a Nova York, de Sabadell a Suècia, de Bilbao a Finlàndia, de Madrid a París i tota una llista inacabable de viatjes i mudanzas internacionales.

Doncs bé, us presentem a l’empresa Mudanzas Guerrero, una de les empreses de mudances que, actualment, amb seu a Sabadell i Barelona està exercint i operant a nivell local, nacional i internacional. Como quasi el 100% de les PIMES a l’Estat Espanyol, aquesta empresa de mudanzas en sabadell ha hagut de d’adaptar-seals clients per a sobreviure en el sector i fer créixer el seu negoci. Però, està aquí el moll de l’òs si qualsevol empresa vol sobreviure la resta de la seva vida: l’adaptació a la demanda del mercat. És per això, que les grans multinacionals sempre estan el en TOP i segueixen donant guerra. A  casa, CocaCola no l’interessaria que tothom begués la seva beguda estrella i no pas aigua? Lògicament, no poden i simplificant-ho molt s’acaben adaptant al consumidor.

Adaptació al Mercat: Internet per aconseguir clients

Com hem dit anteriorment, una empresa no només s’ha d’adaptar al seus clients en funció del que demanin en cada etapa sinó també en la manera d’aconseguir aquestes clients. Com per exemple, pel cas d’aquesta empresa de mudanzas en Sabadell, Mudanzas Guerrero, els seus clientes es mobilitzen de manera més internacional i acaben, entre d’altres, traslladant-se de Barcelona a París. No obstant, no és suficient en saber què volen els teus clients sinó la forma d’aconseguir-los. És llavors quan entra en Joc internet, el disseny web i la programació web. Tota una sèrie de servicios web a l’abast de qualsevol PIME.

Web-Mudanzas-Locales-Guerrero-Nacionales

Com podeu observar en la imatge (si voleu veure el web més detalladament feu clic en aquest enllaç), una de les innovacions tecnològiques és que es tracta d’un Portal Web Responsive: s’adapta a qualsevol dispositiu mòbil. En altres paraules, el web sempre es veurà correctament ja sigui en en ordinadors, tablets o smartphones. Les empreses que no tinguin un portal així avui dia estan perdudes.

Així doncs, si teniu familiars, companys, amics o coneguts que tinguin empreses i/o projectes que desitgin fer un nou portal web o remodelar-lo, no dubteu en dir-lis que la prioritat i característica bàsica que tenen és fer el Web Responsive.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.