Un sector desconegut: les Agències d’Aduanes

Avui és el torn d’un altre sector que s’està posant les piles: el comerç internacional i els agents que l’envolten. Cada cop més, les PIMES de tota España s’estan donant compte que Internet no és només un lloc per tenir-hi una web sinó per aconseguir clients. És per això, que observem sectors que decideixin invertir en aquesta línea del Marketing Online.

Us presentaré Gecotex Internacional S.L, una agencia de aduanas situada a Barcelona que s’encarrega de tota la burocràcia per a poder importar i exportar des de l’Estat Espanyol. Concretament, una companyia com Gecotex agilitza tots els papers i tràmits relacionats amb la gestió duanera tant sigui per via marítima, terrestre o Aérea.

Millores Web: problemes anteriors i solucions posteriors

Però, anem al gra. Us mostraré amb imatges com és el seu nou web (el podeu visitar fent clic aquí).

Empresa de Aduanas en BarcelonaDoncs bé, aquest és el nou imatge del web. Un dels problemes i errors principals que hi havia anteriorment és que el site estava dissenyat i programat amb un llenguatge que es diu flash. Es tracte d’una llenguatge de programació web que va tenir el seu moment de glòria però que ara pera ara ha deixat de ser útil.

En efecte, el flash encara és útil en algunes tècniques com ara el disseny de banners i fer publicitat online. Però, quant a programació web, ha passat a ser inútil i ineficaç ja que grans companyies li han fet un cert boicot com Google i Apple.

Per una banda, en els seus inicis, el algoritme de Google que s’encarrega de rastrejar tots els webs del món NO llegia correctament els webs que estaven fets amb flash. Fet que fa, que les empreses no sortien en els resultats de recerca quan els usuaris buscaven informació sobre aquestes empreses. Com el valor principal des les empreses es fer negoci (i no tant si el web és bonic o no) la conseqüència és que al llarg del temps les empreses d’arreu del món han deixat d’usar flash.

Per l’altra banda, amb el boom dels smartphones, un dels líders com Apple a fet i va fer que en els seus dispositius mòbils NO es reproduïssin els webs, blogs, diaris, ni imatges que estaven fets amb Flash. El per què és simple. Una de les principals mancances d’Apple en els seus Iphone és la poca durabilitat de la bateria. El Flash és una tecnologia que necessitat molts recursos de consum energètics i, per tant, amb l’objectiu que Apple agreugi els problemes de la bateria va decidir tallar aquesta tecnologia en els seus mòbils.

Dit això, aquest nou web de Gecotex, està dissenyar amb programació .php i .html. Una de les diferències amb l’anterior és que usa un gestor de continguts anomenat WordPress. Amb el qual l’empresa pot actualitzar el contingut (amb un certs límits es clar) sense la necessitat d’un equip de programadors tècnics. El Web de Gecotex ha estat desenvolupat per l’Agència de Inbound Màrqueting, Metacom.

En resum, Gecotex es una empresa i agencia de aduanas en Barcelona amb més de 30 de experiència en el camp de l’exportació i la importació.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.