Què és?

El Campus Saludable i Sostenible (Campus SIS) és un projecte que engloba dos plans, el Campus Saludable i el Campus Sostenible. Ambdós van adreçats a totes les persones que estudien i treballen a la Universitat. Inclouen actuacions amb un elevat grau de transversalitat, que tenen com a missió millorar la salut de la comunitat universitària promovent entorns i hàbits per a un estil de vida saludable, i assolir una Universitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Aquest curs, a més, s’engega el carnet Viu el Campus SIS, amb el qual els i les estudiants podran gaudir de les activitats del Campus Saludable i Sostenible i reconèixer 2 crèdits ECTS. Per fer-ho, cal inscriure’s mitjançant aquest formulari i realitzar un pagament de 15€.

Com es pot aconseguir el carnet Viu el Campus SIS?

  1. Inscriu-te mitjançant aquest formulari
  2. Fes el pagament de 15€
  3. Recull el teu carnet al Centre de Recursos per a Col·lectius els dijous de 13h a 15h
  4. Participa en les activitats1 recollides en el blog Viu el Campus SIS

En quines activitats puc participar?
En les activitats de la Setmana Saludable i Sostenible, activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, participació a l’ACTIVA’T i MOU-TE i a la Cursa Solidària de la UAB2.
1Per participar en algunes activitats, cal inscripció prèvia.

2Amb l’obtenció del Carnet Viu el Campus SIS s’inclou el pagament de la inscripció a la Cursa de la UAB. A l’hora d’inscriure’t, marca la casella conforme hi participaràs i rebràs tota la informació necessària.