La Vila al dia!

març 07 2013

Torneo de Poker

Posted in General by Pedro Guillén Gómez |

Bases del concurso de Poker

Nº DE PARTICIPANTES Y REQUISITOS:
Mínimo 40, máximo 120 personas. Podrá participar cualquier persona mayor de 18 años, gozando de prioridad los alumnos de la UAB. Si se excede el máximo de 120 inscrit@s, se elaborará un lista de espera en base al orden de llegada de las inscripciones.

PRECIO DE INSCRIPCIÓN: 5€

PLAZO DE INSCRIPCIÓN: del 6 al 11 de marzo, ambos inclusive.

MODO DE INSCRIPCIÓN:
La inscripción podrá ser formalizada enviando un correo a la dirección torneouabpoker@gmail.com o contactando con los organizadores a través de los números 691185017 (para mañanas) (Fran) y 637077314 (para tardes) (Breixo). Para considerar definitiva la inscripción, debe abonarse la tasa de inscripción antes de que expire el plazo de inscripción.
Para inscribirse solo hace falta dar el nombre, la data de nacimiento y, si se posee, el NIU, además de indicar los estudios que se cursan.

SISTEMA DE JUEGO:
La modalidad será Texas Hold’em.
El desarrollo del torneo seguirá un sistema de mesas clasificatorias a través de rondas eliminatorias. Se parte de una primera ronda en la que todos los jugadores serán repartidos en mesas de 8 a 10 aspirantes.
A la segunda ronda pasará del 40 a 50% del total de participantes. El número de clasificados de cada mesa dependerá, por lo tanto, del total inicial.
Pasarán a la siguiente ronda los jugadores con mayor recaudación. En cada mesa se repartirán 300 fichas, cuyos valores serán determinados por la organización. En principio, en cada ronda se volverán a repartir equitativamente las 300 fichas. Si la organización lo considerase necesario para fomentar la competitividad, la organización se reserva el derecho de modificar este sistema de ‘reseteo’, de manera que cada jugador conservase en el paso de una ronda a otra el número de fichas conseguidas en la ronda anterior.
Las ciegas grandes y pequeñas se subirán cada 15 min. La duración máxima de las partidas será de 3 horas y media.
Tod@ aquel/lla que logre pasar una ronda recuperará un 1€ del precio de inscripción. Por cada ronda superada, 1€ reembolsado. A aquell@s que lleguen a la última ronda/mesa les será devuelto el total del precio de inscripción.
El número de rondas también dependerá del nº de jugadores y será decidido por la organización el día de finalización del plazo de inscripción. Variará de 3 a 4 rondas según el aforo.
En la 2ª ronda, las mesas estarán formadas por 6-10 personas. Pasarán a la 3ª ronda del 30 al 40% del total de la 2ª ronda.
Si la ronda 3 es la última, se constituirá una mesa de 6-9 personas, de la cual l@s 3 ganador@s serán l@s 3 premiados. De no serlo, las mesas contarán igualmente con 6-9 participantes y pasarán a la cuarta y última mesa 6-9 finalistas.
FECHAS DE CELEBRACIÓN:
Las partidas tendrán lugar miércoles, jueves y, solo si fuese necesario, viernes, de las dos semanas anteriores a Semana Santa. Opcionalmente, existe la posibilidad de celebrar la última ronda en la semana de la vuelta de Semana Santa. En la sala C se podría acoger a entre 40 y 50 personas, por lo que para la 1ª ronda habría que celebrar varias tandas. Por lo tanto, se aconseja que al inscribirs se indique el día de la semana que más os convenga. Si no se indica nada, se supondrá que al participante le es indiferente el día.
La organización procurará acomodarse a vuestras sugerencias, pero indicar una preferencia no garantiza que vaya a ser respetada. En caso de que concurran demasiados jugadores en un único día, se procederá por sorteo.

OTROS:
Todos los sorteos, incluída la asignación de mesa inicial a cada participante, se realizarán a través de la web www.random.org.
Croupiers garantizados a partir de la ronda 2.
La participación en este torneo implica la total aceptación de estas bases y de las decisiones de la organización.
La organización se reserva el derecho de admisión, de modificación de las bases y de pernada.

Para más información sobre premios y otros: http://torneouabpoker.blogspot.com.es/


No hi ha comentaris

març 05 2013

Bases del Concurs de Fotografia 2013

Posted in General by Pedro Guillén Gómez |

Bases del Concurs de Fotografia 2013 1. Tema: Vila Universitaria 2. Format fotografies: es podran presentar fins a un màxim de 3 fotografies en format JPG, GIF o PNG, amb una resolució mínima de 200 ppp i màxima de 3MG. S’accepten fotografies retocades i panoràmiques però no collages. El nom de l’arxiu ha de ser: pseudònim del participant + títol de l’obra

. 3. Tramesa: les fotografies s’enviaran amb data límit 10 de maig a: vilatansclubderesidents@gmail.com, amb l’assumpte “concurs fotografia”, i al cos del missatge ha d’aparèixer el pseudònim. Al mateix e-mail s’haurà d’adjuntar un document en DOC o PDF amb les següents dades: a) Pseudònim b) Nom i cognoms reals c) Nº de pis a Vila d) Telèfon de contacte

4. premi: un cap de setmana en una capital europea per a dues persones. Inclou el viatge i l’allotjament.

5. guanyadors: es coneixaran el 16 de maig en el transcurs del dia del Gat de la Vila

6. drets: en participar al concurs el guanyador cedeix els drets a la Vila que els pot utilitzar per a accions de promoció i divulgació.


No hi ha comentaris

març 05 2013

VIU LA VILA!

Posted in General by Pedro Guillén Gómez |

El club de residents, com a instrument per dinamitzar la vida lúdica de la Vila esta posant en marxa la iniciativa VIU LA VILA que preten aglutinar a la primavera un seguit d’activitats de lleure i esport ( Actuacions de musica en directa, 24 hores de futbol, camiponat de poker, campionat de parchis, torneig de volei, etc..) que acabarn el dia del Gat (16 de maig)

Qualsevol vilata pot fer propostes d’activiat que s’enmarquin en aquest cicle d’activitats VIU LA VILA i el club posarà ala seva disposició tots els medis per fer-la possible.
Si teniu alguna proposta d’activitat, i/o taller envieu la avilatansclubderesidents@gmail.com


111 Comments

març 05 2013

VilaTV 2×18: Vila sostenible

Posted in Mediambient, Vila TV by Mario Guerra |

Con motivo del concurso de ahorro energético, VilaTV ha creado un video en el que os enseñamos cómo ahorrar en electricidad aquí, en la Vila. ¡No te pierdas el video si quieres ser uno de los pocos privilegiados que entiende cómo funciona el acumulador de la calefacción!
YouTube Preview Image
Realización, locución y montaje: Mario Guerra


182 Comments

febr. 26 2013

Curs de Boxa

Posted in General by Pedro Guillén Gómez |
CURS DE BOXA a la Vila!

L’activitat us permetrà aprendre la base i la tècnica de la boxa. Es tracta de classes per tothom independentment del nivell que tingueu, i organitzades d’una manera molt dinàmica: des de combinacions i moviments, fins a tècniques noves i moviments de defensa, així com activitats de cardio intenses. Els alumnes poden ser tant nois com noies.

Dies: dimarts i dijous

Horaris: dimarts 19:30H a 20:30H i dijous de les 19:30H a les 21:00H.

Data inici: dimarts 4 de març

Data final: 16 de març

Lloc: Sala C (club de residents)

Preu: Membres club residents: 25 € / Altres: 30 €

Inscripcions: Oficines de la Vila


164 Comments

febr. 25 2013

VilaTV 2×17 Ex Vilatans: Jaume Casals

Posted in General, Vila TV by Mario Guerra |

Fa unes setmanes vam estrenar “Ex Vilatans”, una sèrie de vídeos en els quals persones que han viscut a la Vila ens expliquen les seves experiències. Aquesta setmana ens ha visitat Jaume Casals, un antic estudiant de l’Autònoma que va viure a la Vila Universitària durant quatre anys.

YouTube Preview Image

193 Comments

febr. 19 2013

El club de residents et porta a veure el Barça!!!

Posted in General by Pedro Guillén Gómez |

FC. Barcelona – Deportivo de la Coruña
Dissabte 9 de març.

sortida 18.00 hores vila Universitària.

Inici del partit: 20.00 hores

tornada: 22.00 hores

arribada a la Vila: 23.00 hores (aprox)

PREU

Socis i membres club residents: 44 €

altres: 50 €

CONDICIONS GENERALS

El preu inclou l’entrada a la localitat de general i també el servei de bus de la Vila al estadi i la tornada

INSCRIPCIONS:

Oficines de la Vila Universitària. Data límit 4 de març de 2013


246 Comments

febr. 13 2013

Curs de cuina de l’EUTDH

Posted in General by Pedro Guillén Gómez |

Aprendre a cuinar bé és fàcil amb els cursos de l’EUTDH
L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ofereix als vilatans la forma més divertida i econòmica d’aprendre a cuinar de debò.
Del 15 al 19 d’abril, descobreix com es preparen els millors plats de la nostra cuina mediterrània.
Del 22 al 26 d’abril, com sorprendre als teus amics quan els convidis a casa a menjar.
I del 27 al 31 de maig, aprén a fer receptes sense gluten per a tu o els teus amics i familiars celíacs.

Cadascun dels cursos costa 125 € (160 € per persones no pertanyents a la comunitat universitària de la UAB).
Preu especial vilatans: 104 €
A més, els dos cursos que es fan a l’abril, Cuina Mediterrània i Cuina per a esdeveniments a casa, estan reconeguts amb 1,5 crèdits de lliure elecció.
Pots fer la teva inscripció directament a l’EUTDH, al segon pis de l’Edifici Blanc.


484 Comments

febr. 04 2013

VilaTV 2×16: Banc d’aliments de Cerdanyola

Posted in General by Mario Guerra |

Hace unas semanas concluyó la campaña “1 Vilatà, 1 quilo”, en la que los vilatanos podían llevar comida a ciertos puntos de recogida distribuidos por la Vila; toda la comida conseguida por esta campaña fue destinada al Banc d’Aliments de Cerdanyola, ayudando así a los más necesitados. En el programa de esta semana nos desplazamos hasta Cerdanyola del Vallès para conocer de primera mano la situación en el Banc d’Aliments.

YouTube Preview Image

Realización y montaje: Mario Guerra

Agradecimientos:

-Daniel Banyuls, de la Iglesia Evangélica Bautista de Cerdanyola

-Banc d’Aliments de Cerdanyola y su equipo de voluntarios

Música de fondo: Afro Blue, de Triplexity, con licencia Creative Commons


294 Comments

febr. 04 2013

Activitats del Club de Residents per al segon semestre

Posted in General by Pedro Guillén Gómez |

CURS D’INICIACIÓ A LA GUITARRA
Inici i horari: Dilluns 18 febrer.
De 20 a 21.30 h., els dilluns. 12 sessions.
Preu: Membres Club: 35 € – Altres: 40 €
Lloc: Sala C del Club de Residents, bloc C, baixos.

CURS DE BALLS LLATINS INICIACIO
Inici i horari: Dijous 14 de febrer
De 20.30 a 21.45 h., els dijous. 12 sessions.
Preu: Membres Club: 35 € – Altres: 40 €
Lloc: Sala C del Club de Residents, bloc C, baixos.

CURS DE BALLS LLATINS SEGON NIVELL
Inici i horari: Dimarts 19 febrer
De 22.00 a 23.00 h., els dimarts. 12 sessions

Preu: Membres Club: 35 € – Altres: 40 €
Lloc: Sala C del Club de Residents, bloc C, baixos.

COPA DE LA VILA (Maig de 2013)

Els 8 primers classificats de la lliga regular es disputaran la Copa de la Vila.
La final tindrà lloc el 16 de maig, coincidint amb el Dia del Gat.

ACTIVITATS GRATUÏTES:

ENTRENAMENT DE FUTBOL FEMENÍ (*)
Inici i horari: Dilluns 18 febrer. De 20 a 21.00 h., els dilluns.
Lloc: Camp de futbol de la Vila

JOCS DE ROL
Inici i horari: Dimarts 19 febrer. Tots els dimarts de 22 a 2 h.
Lloc: Sala C, Club de Residents.
A càrrec del Club de Rol de Vila. Activitat oberta.

CONCURSOS:

CONCURS DE RELATS BREUS DE VILA UNIVERSITÀRIA
Temàtica lliure però relacionada amb la Vila.
Mínim 5 fulls.
Data de lliurament: 1 de maig de 2013
PREMI: Cap de setmana a una capital europea per a dues persones.

CONCURS DE FOTOGRAFIA DE VILA UNIVERSITÀRIA
Temàtica lliure però relacionada amb la Vila.
Data de lliurament: 1 de maig de 2013
PREMI: Cap de setmana a una capital europea per a dues persones.


315 Comments

Next »