Valors en Joc

Un altre blog Blogs.uab.cat

juny 18 2008

Sopar de celebracions

Posted in General by Xavier Orrit Prat |

Ahir dimarts varem fer un sopar de grup per celebrar de varies coses. En primer lloc pel recent premi que varem guanyar per l’Observatori Crític de l’Esport, en segon lloc per les tesis de la Susanna i la Raquel i finalment per celebrar que som un grup interuniversitari actiu. A destacar del sopar els acudits d’en Jordi, el cop d’estat encobert que planeja en Carles Gonzalez, les ganes de fer la guitza a la Susanna i, com no, el material que ens va proporcionar en Carles Vallès. Ens quedem amb un bon record d’aquest sopar a l’espera de poder organitzar-ne molts més!

Marc O’Bryan (era així l’acudit Jordi?)

A taula.JPG
sopar1.JPGNo hi ha comentaris

juny 16 2008

Nova trobada de Valors en Joc

Posted in General by Xavier Orrit Prat |

Hola gent!

Recordeu que demà dimarts hi ha una convocatòria per anar sopar tots plegats a Barcelona. De les reunions hem passat als sopars (no sé si és bo o dolent jeje…)

Convocatòria:

DIMARTS, 17 de juny
Hora: 20.30h
Lloc: Barcelona
Restaurant: L’Antic Forn (http://www.lanticforn.com/localitzacio.htm)
C/ Pintor Fortuny, 28 – 08001 Barcelona.

Com que per aparcar cotxes és una mica difícil, la proposta és quedar a les 20.15h a davant l’INEFC. Si encara no heu confirmat l’assistència intenteu fer-ho el més aviat possible! Tenim moltes coses per explicar! Fins demà!

Imatge de bona part del grup el maig de 2007 desprès d’una jornada de treball a la UAB


No hi ha comentaris

juny 13 2008

Benvinguts i benvingudes al Bloc de Valors en Joc

Posted in General by 1001716 |

Hola a tothom!

Aquest és el bloc de Valors en Joc. D’una manera lúdica us posarem al dia de les informacions i propostes del grup. Esperem les vostres aportacions i comentaris.  Ara per ara comencem a fer algunes proves i poc a poc anirem donant-vos instruccions sobre com participar en el bloc.

Som-hi!

Equip de Valors en Joc


No hi ha comentaris