Blog del grup de recerca Tradumàtica

Blog del grup de recerca Tradumàtica sobre tecnologies de la traducció

març 14 2017

Acadèmia 2.0: Anàlisi crítica i propostes

Adrià Martín-Mor
adria.tradumatica.net

Amb la proliferació de les xarxes socials, hi ha empreses que han vist una oportunitat de negoci en la gestió de la recerca. Al document Acadèmia 2.0: anàlisi crítica i propostes, s’explica com alguns d’aquests intents, amb el pretext de fer més visible la recerca, col·lisionen amb els principis ètics que haurien de guiar la recerca acadèmia.

Entre les propostes que es fan al document, hi ha l’ús de repositoris institucionals i la contribució a iniciatives sense ànim de lucre, fetes per i per a acadèmics i publicades amb llicències lliures.

Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/170604


Aquesta entrada es va publicar el dimarts, 14 març, 2017 a les 0:02 i s'ha arxivat a General, Professorat del màster en Tradumàtica. Pots seguir qualsevol de les respostes d'aquesta entrada mitjançant el canal d'informació . Pots deixar una resposta o posar un retroenllaç des del teu web.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.