Blog del grup de recerca Tradumàtica

Blog del grup de recerca Tradumàtica sobre tecnologies de la traducció

Oct 27 2014

El màster en Tradumàtica, entre els cinc millors de Traducció a l’Estat espanyol, segons “El Mundo”

Posted in General, Notícies |

El màster en Tradumàtica apareix al rànquing dels 250 millors màsters de lEstat espanyol segons el diari “El Mundo. Concretament, el màster apareix en la quarta posició a la categoria dEdició i Traducció. El rànquing, que ha analitzat més de 1.200 programes de formació, té en compte les consideracions de més de 600 experts entre professors, exalumnes i empreses col·laboradores.

 

Alguns dels indicadors que s’han tingut en compte per a la classificació són la bona relació qualitat-preu, el prestigi dels professors tant doctorats acadèmics com professionals—, el programa acadèmic actualitzat i adaptat a les necessitats del món de la traducció i de les tecnologies, i l’índex d’inserció laboral.

 

El màster en Tradumàtica també compleix amb escreix altres criteris per aparèixer al rànquing, com ara lantiguitat, les entitats col·laboradores (una vintena entre agències de traducció i empreses de programari), les pràctiques extracurriculars del màster i, per tant, la connexió amb l’àmbit empresarial, la taxa d’èxit i de superació del curs especialment si el màster requereix un treball de recerca final per a l’obtenció del títol, com és el cas, i l’adaptació i la innovació en tecnologies.

 

Podeu llegir la notícia completa del portal de la UAB als següents enllaços, en català, castellà i anglès.


This entry was posted on Dilluns, 27 Octubre, 2014 at 12:58 and is filed under General, Notícies. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.