Blog del grup de recerca Tradumàtica

Blog del grup de recerca Tradumàtica sobre tecnologies de la traducció

Jul 02 2013

El màster en Tradumàtica clou la 12a edició

Posted in General |

El màster en Tradumàtica va cloure el darrer 20 de juny la 12a edició amb una trobada professional entre empreses, alumnat i professorat. Les empreses han fet proves de traducció i entrevistes als alumnes, i molts d’ells han acabat el curs amb una oferta de treball!

Molta sort a tota la promoció 2012-2013!!

2012-2013


This entry was posted on Dimarts, 2 Juliol, 2013 at 13:01 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.