Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

maig 31 2017

Setmana d’exàmens (orals: del 6 al 9 de juny; escrit: dissabte 10 de juny)

Posted in General |

 

Dimarts vinent començaran els exàmens orals de la convocatòria de juny 2017 del nivell C2 de llengua catalana de la CIFALC. Especialment per als alumnes que heu fet la formació a Barcelona, aquí teniu un plànol de la UAB on podreu trobar l’Aulari Central (número 44), edifici on es duran a terme, del 6 al 9 de juny, les proves orals.

Durant aquesta setmana vinent, us informarem de la facultat i les aules concretes on es farà l’examen escrit (dissabte, 10 de juny).

Ànims i molt encert a tothom!


This entry was posted on dimecres, 31 maig, 2017 at 0:00 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.