Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

Abr 03 2020

El confinament s’allarga i el curs s’hi adapta

Posted in General per Andreu Ayats Bancells |

 

La UAB ha suspès definitivament les activitats docents presencials d’aquest semestre. En el nostre cas, això significa que les quatre sessions presencials pendents (dues al mes d’abril i dues al maig) les adaptarem a la modalitat virtual mantenint el mateix calendari.

Cada tutor i tutora, en funció de les condicions del seu confinament, està adaptant la realització de les sessions presencials a diversos canals de comunicació (blog, correu, documents compartits, aplicacions de videoconferència…) amb l’objectiu d’assegurar l’aprofitament del curs.

Pel que fa a la convocatòria oficial de la CIFALC (prevista per a la primera quinzena de juny), tot i que encara no en tenim cap comunicació oficial, tot fa pensar que es podria ajornar uns dies o setmanes. De seguida que en tinguem informació, us la transmetrem.

Us encoratgem a seguir el vostre aprenentatge en aquestes condicions adaptades i estem a la vostra disposició per a qualsevol incidència que el pugui alterar. Salut i ànims!


No hi ha comentaris

Mar 23 2020

Adaptació de la segona sessió presencial del curs

Posted in General per Andreu Ayats Bancells |

Atesa la situació de confinament de la població, la segona sessió presencial del curs que s’havia de dur a terme durant aquesta setmana ha quedat suspesa.

Cada tutora o tutor està adaptant les activitats previstes per tal que es puguin dur a terme amb el màxim d’aprofitament possible, i així ho està comunicant als seus alumnes.

Més endavant, i a mesura que la Universitat prengui noves mesures relacionades amb el confinament, us anirem informant de l’adaptació del desenvolupament del curs.

 


No hi ha comentaris

Mar 03 2020

Juny de 2020: pròxima convocatòria CIFALC

Posted in General per Anna Serra Rodríguez |

 

Benvingudes i benvinguts a una nova preparació per a obtenir l’acreditació de nivell superior (C2) de llengua catalana. Ja està oberta la matrícula (a la secretaria del Campus de la UAB a Bellaterra i a la de la UAB Idiomes Barcelona) de la nova edició d’aquest curs semipresencial que s’iniciarà a començaments de març.

Diu el MECR que les persones que són capaces de:

– comprendre sense esforç pràcticament tot el que llegeixen o escolten
– resumir informació procedent de diferents fonts orals o escrites, reconstruir fets i arguments, i presentar-los d’una manera coherent
– expressar-se espontàniament, amb fluïdesa i precisió, distingint matisos subtils de significat fins i tot en les situacions més complexes

tenen un coneixement superior d’una llengua (C2).

Durant aquesta formació repassarem i reforçarem quan calgui el domini d’aquestes destreses. La nostra proposta es fonamenta en la pràctica (reflexiva, detallada i contrastada) de les diverses expressions escrites i orals que haureu de produir amb èxit en la prova del juny vinent.

Anima’t i apunta-t’hi!


No hi ha comentaris

Feb 03 2020

Examen escrit: dissabte 8 de febrer

Posted in General per Anna Serra Rodríguez |

Podeu consultar tota la informació oficial i actualitzada sobre la convocatòria de l’examen de nivell superior (C2) a la pàgina de la Unitat d’Avaluació i Certificació del Servei de Llengües.

* * *

Horaris i aules:

L’examen escrit del nivell superior de llengua catalana (C2) del dia 8 de febrer de 2020 començarà a les 9.30 h i s’acabarà a les 14.15 h, i es durà a terme a les aules de la Facultat de Lletres i Psicologia següents:

  • De cognom ABAD a GARZÓN: aula P5
  • De cognom GELPÍ a VIVAN: aula P6

S’accedirà a les aules per l’entrada principal de la Facultat de Lletres. Podeu consultar el mapa del campus (la Facultat de Lletres i Psicologia està senyalitzada amb el número 10). Un cop dins, heu de baixar fins al punt verd número 6 del plànol següent:

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 581 13 25.


No hi ha comentaris

Next »