Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

Jun 05 2019

Examen escrit: dissabte 8 de juny

Posted in General by Anna Serra Rodríguez |

Podeu consultar tota la informació oficial i actualitzada sobre la convocatòria de l’examen de nivell superior (C2) a la pàgina de la Unitat d’Avaluació i Certificació del Servei de Llengües.

* * *

Horaris i aula:

L’examen de nivell superior de llengua catalana (C2) del dia 8 de juny de 2019 començarà a les 9.30 h, a l’aula P6 de la Facultat de Lletres i Psicologia.

S’accedirà a l’aula per l’entrada principal de la Facultat de Lletres. Podeu consultar el mapa del campus (la Facultat de Lletres i Psicologia està senyalitzada amb el número 10). Un cop dins, heu de baixar fins al punt verd número 6 del plànol següent:

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 581 13 25.


No hi ha comentaris

Mai 28 2019

S’acosten els exàmens (orals: del 3 al 7 de juny; escrit: dissabte 8 de juny)

Posted in General by Andreu Ayats Bancells |

 

El dilluns 3 de juny començaran els exàmens orals de la convocatòria de juny 2019 del nivell C2 de llengua catalana de la CIFALC. Especialment per als alumnes que heu fet la formació a Barcelona, aquí teniu un plànol de la UAB on podreu trobar l’Aulari Central (número 44), edifici on es duran a terme, del 3 al 7 de juny, les proves orals.

Durant la setmana dels exàmens orals, us informarem de la facultat i les aules concretes on es farà l’examen escrit (dissabte, 8 de juny).

Ànims i molts encerts per a tothom!


No hi ha comentaris

Abr 25 2019

ATENCIÓ!: Inscripció prova oral i prova escrita (del 24 al 29 de maig)

Posted in General by Anna Serra Rodríguez |

La Unitat d’Avaluació i Certificació del Servei de Llengües de la UAB acaba de fer pública la nova convocatòria CIFALC del mes de juny de 2019. La prova oral es realitzarà del 3 al 7 de juny. La prova escrita, el dissabte 8 de juny.

La reserva del dia i l’hora per a la prova oral i la inscripció a la prova escrita cal fer-les personalment i obligatòriament mitjançant el web del Servei de Llengües, a l’apartat Reserva hora a l’examen, del 24 al 29 de maig de 2019.

* * *

D’altra banda, els alumnes que us esteu formant mitjançant la modalitat d’autoaprenentatge o bé els exalumnes que seguiu el bloc amb la intenció de presentar-vos a la nova convocatòria CIFALC de nivell superior, cal que (abans de la inscripció esmentada) en formalitzeu la matrícula del 7 al 22 de maig de 2019, de 10 a 14 h i de 15 a 19.30 h (excepte el divendres fins a les 19 h), a la Secretaria del Servei de Llengües, edifici B4, al Campus de Bellaterra.


No hi ha comentaris

Feb 11 2019

Juny de 2019: pròxima convocatòria CIFALC

Posted in General by Anna Serra Rodríguez |

 

Benvingudes i benvinguts a una nova preparació per a obtenir l’acreditació de nivell superior (C2) de llengua catalana. Ja està oberta la matrícula (a la secretaria del Campus de la UAB a Bellaterra i a la de la UAB Idiomes Barcelona) de la nova edició d’aquest curs semipresencial que s’iniciarà a mitjans de març.

Diu el MECR que les persones que són capaces de:

– comprendre sense esforç pràcticament tot el que llegeixen o escolten
– resumir informació procedent de diferents fonts orals o escrites, reconstruir fets i arguments, i presentar-los d’una manera coherent
– expressar-se espontàniament, amb fluïdesa i precisió, distingint matisos subtils de significat fins i tot en les situacions més complexes

tenen un coneixement superior d’una llengua (C2).

Durant aquesta formació repassarem i reforçarem quan calgui el domini d’aquestes destreses. La nostra proposta es fonamenta en la pràctica (reflexiva, detallada i contrastada) de les diverses expressions escrites i orals que haureu de produir amb èxit en la prova del juny vinent.

Anima’t i apunta-t’hi!


No hi ha comentaris

Next »