Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

des. 19 2017

ATENCIÓ!: Inscripció prova oral i prova escrita (del 15 al 29 de gener)

Posted in General by Anna Serra Rodríguez |

La Unitat d’Avaluació i Certificació del Servei de Llengües de la UAB acaba de fer pública la nova convocatòria CIFALC del mes de febrer 2018. La prova oral es realitzarà del 5 al 9 de febrer. La prova escrita, el dissabte 10 de febrer.

La reserva del dia i l’hora per a la prova oral i la inscripció a la prova escrita cal fer-les personalment i obligatòriament mitjançant el web del Servei de Llengües, a l’apartat Reserva hora a l’examen, del 15 al 29 de gener de 2018.

 

* * *

 

D’altra banda, els alumnes que us esteu formant mitjançant la modalitat d’autoaprenentatge o bé els exalumnes que seguiu el bloc amb la intenció de presentar-vos a la nova convocatòria CIFALC de nivell superior, cal que (abans de la inscripció esmentada) en formalitzeu la matrícula del 10 al 24 de gener de 2018, de 10 a 14 h i de 15 a 19.30 h (excepte el divendres fins a les 19 h), a la Secretaria del Servei de Llengües, edifici B4, al Campus de Bellaterra.


No hi ha comentaris

des. 11 2017

Incidència resolta; disculpeu les molèsties!

Posted in General by Andreu Ayats Bancells |

Els tècnics informàtics acaben de resoldre la incidència i tots els pdf ja es poden obrir sense problemes. Reiterem les nostres disculpes si us ha ocasionat molèsties en el vostre aprenentatge.


No hi ha comentaris

des. 08 2017

ATENCiÓ!: problemes amb els pdf enllaçats al blog

Posted in General by Andreu Ayats Bancells |

Us informem que la majoria d’enllaços del blog que duen a un document pdf no funcionen correctament. Com que això afecta la tasca de síntesi i transformació d’un text oral (àudio Anna Veiga) que heu de realitzar abans de la tercera sessió, us recomanem que accediu al seu enunciat a través de l’itinerari d’aprenentatge.

Esperem que dilluns vinent els tècnics informàtics resolguin aquests problemes. Us n’informarem oportunament. Mentrestant, disculpeu les molèsties que us ocasionin.


No hi ha comentaris

nov. 02 2017

Febrer de 2018: pròxima convocatòria CIFALC

Posted in General by Anna Serra Rodríguez |

 

Benvingudes i benvinguts a una nova preparació per a obtenir l’acreditació de nivell superior (C2) de llengua catalana. Ja està oberta la matrícula (a la secretaria del Campus de la UAB a Bellaterra i a la de la UAB Idiomes Barcelona) de la nova edició d’aquest curs semipresencial que començarà la setmana del 13 al 18 de novembre.

Diu el MECR que les persones que són capaces de:

– comprendre sense esforç pràcticament tot el que llegeixen o escolten
– resumir informació procedent de diferents fonts orals o escrites, reconstruir fets i arguments, i presentar-los d’una manera coherent
– expressar-se espontàniament, amb fluïdesa i precisió, distingint matisos subtils de significat fins i tot en les situacions més complexes

tenen un coneixement superior d’una llengua (C2).

Durant aquesta formació repassarem i reforçarem quan calgui el domini d’aquestes destreses. La nostra proposta es fonamenta en la pràctica (reflexiva, detallada i contrastada) de les diverses expressions escrites i orals que haureu de produir amb èxit en la prova del febrer vinent.

Anima’t i apunta-t’hi!


No hi ha comentaris

Next »