Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

Jul 19 2019

Exàmens convocatòria extraordinària (juliol 2019)

Posted in General per Andreu Ayats Bancells |

Us recordem que la reserva del dia i l’hora per a la prova oral i la inscripció a la prova escrita cal fer-la personalment i obligatòriament mitjançant el web del Servei de Llengües, a l’apartat Reserva hora a l’examen, del 17 al 21 de juliol de 2019.

 

* * *

Les dades dels exàmens són les següents:

Prova escrita: divendres 26 de juliol (9:30/14:15), aula 7 de la Facultat de Ciències de la Comunicació (edifici I d’aquest plànol)

Proves orals: dimarts 24 i dimecres 25 de juliol (horaris sol·licitats), aula 44 de l’Aulari Central (on s’ha fet la formació)


No hi ha comentaris

Jul 11 2019

ATENCIÓ: Del 17 al 21 de juliol, inscripció a la convocatòria extraordinària d’estiu 2019

Posted in General per Anna Serra Rodríguez |

La Unitat d’Avaluació i Certificació del Servei de Llengües de la UAB acaba de fer pública la convocatòria extraordinària CIFALC del mes de juliol 2019.

La prova escrita es durà a terme el divendres 26 de juliol, a les 9:30. La prova oral serà el dimecres 24 i el dijous 25 en diversos horaris.

La reserva del dia i l’hora per a la prova oral i la inscripció a la prova escrita cal fer-la personalment i obligatòriament mitjançant el web del Servei de Llengües, a l’apartat Reserva hora a l’examen, del 17 al 21 de juliol de 2019.

En aquesta convocatòria només es poden presentar aquelles persones que hagin realitzat el curs de nivell C2 de català a l’estiu de 2019.

 


No hi ha comentaris

Jun 26 2019

Juliol de 2019: convocatòria extraordinària CIFALC

Posted in General per Andreu Ayats Bancells |

 

Benvingudes i benvinguts a la preparació per a obtenir l’acreditació de nivell superior (C2) de llengua catalana, d’aquest mes de juliol.

Diu el MECR que les persones que són capaces de:

– comprendre sense esforç pràcticament tot el que llegeixen o escolten
– resumir informació procedent de diferents fonts orals o escrites, reconstruir fets i arguments, i presentar-los d’una manera coherent
– expressar-se espontàniament, amb fluïdesa i precisió, distingint matisos subtils de significat fins i tot en les situacions més complexes

tenen un coneixement superior d’una llengua (C2).

Durant aquesta formació intensiva repassarem i reforçarem quan calgui el domini d’aquestes destreses. La nostra proposta es fonamenta en la pràctica (reflexiva, detallada i contrastada) de les diverses expressions escrites i orals que haureu de produir amb èxit en la prova de finals de mes.

Som-hi!


No hi ha comentaris

Jun 05 2019

Examen escrit: dissabte 8 de juny

Posted in General per Anna Serra Rodríguez |

Podeu consultar tota la informació oficial i actualitzada sobre la convocatòria de l’examen de nivell superior (C2) a la pàgina de la Unitat d’Avaluació i Certificació del Servei de Llengües.

* * *

Horaris i aula:

L’examen de nivell superior de llengua catalana (C2) del dia 8 de juny de 2019 començarà a les 9.30 h, a l’aula P6 de la Facultat de Lletres i Psicologia.

S’accedirà a l’aula per l’entrada principal de la Facultat de Lletres. Podeu consultar el mapa del campus (la Facultat de Lletres i Psicologia està senyalitzada amb el número 10). Un cop dins, heu de baixar fins al punt verd número 6 del plànol següent:

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 581 13 25.


No hi ha comentaris

Next »