Bon dia

Com lamentàvem comunicar-vos el passat mes de juny ens va deixar na Sílvia Gili, qui, entre altres moltes coses, era la nostra webmaster.
Per això la nostra pàgina no està actualitzada darrerament.
Fins sol·lucionar-ho us preguem que ens seguiu a Facebook i Twitter per estar al dia de les últimes novetats així com al blog que s’enllaça des de la nostra web a l’apartat “Darreres notícies”.
Igualment podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol qüestió:

971644169
didactica@sonfornes.mallorca.museum
info@sonfornes.mallorca.museum

Moltes gràcies i perdoneu les molèsties

El passat mes de juny ens va deixar la nostra companya Sílvia Gili Suriñach arqueòloga compromesa, feminista i referent de la prehistòria balear i pionera en l’aplicació de les últimes tecnologies a l’arqueologia. La teva energia és tan gran que sempre serà com si mai haguessis marxat. És fa molt difícil seguir fent camí sense saber-te a la vora.
Bon viatge companya, les pedres de Son Fornés sempre conservaran la teva memòria.

Sílvia Gili Suriñach

Dia dels Monuments i dels Llocs (18 d’abril)

Fins ara, no havíem celebrat aquest dia a Son Fornés. Enguany però, i ja que hem completat la restauració de tota l’àrea central del poblat, i gràcies també a la nova senyalística instal·lada, trobem que és un molt bon moment per reconèixer el nostre jaciment. Per aixòus convidem a una visita guiada a Son Fornés, per conèixer-ne el present, el passat i el futur.

son_fornes2b

Aquestes festes regala Son Fornés

Encara no teniu regals per aquestes festes? A Son Fornés t’ho posem fàcil! Tenim opcions per a tots els gustos i totes les edats i promocions fantàstiques:

Per la compra de 2 còmics i/o llibres: 1 bossa de tela de regal
Per la compra de més de 2 còmics i/o llibres: 1 bossa de tela + 1 imant de regal

La millor opció per aquestes festes!

productes