Bolonya i Electrònica 0

Com aquesta pàgina ha deixat de ser visitada, i jo he deixat d’actualitzar-la, aprofito per esborrar tot el que hi havia y comentar varies coses sobre la merda de Bolonya.

He entrat a la nova secció de la pàgina de la UAB i indignat, m’he adonat que l’enginyeria electrònica actual deixa d’existir a la UAB per ser substituïda per “Enginyería Electrònica Industrial Automàtica”, GRAU que no te res a veure amb l’actual. Aquest grau tracta sobre temes com la instrumentació, l’automatització, la inspecció industrial, el control de processos, la informàtica industrial, la integració de sistemes o la visió sistèmica dels problemes.

I la meva pregunta és: ON NASSOS ACABA EL DISSENY MICROELECTRÒNIC DE CIRCUITS INTEGRATS??? ELS DISSENYARAN EL BIÒLEGS????

Em sembla vergonyós que una carrera que abans  semblava anar destinada a la investigació ara es basi en processos industrials.ANEM CAP A ENRERE??? TORNEM A LA CATALUNYA INDUSTRIALITZADA FRONT ELS PREUS COMPENTENTS DELS PAÏSOS EMERGENTS???? O INTENTEN QUE AMB AQUESTA CARRERA FUGIM A AQUESTS PAÏSOS???? PER A UNA CATALUNYA D’INVESTIGACIÓ—–NO A BOLONYA!!!!!!!


Posted in General | No Comments »

BENVINGUTS al blog de les XORRADES trobades per gent de la ETSE 0

Un amic em va comentar que es podien fer blogs de la UAB i vaig pensar que seria una bona manera de difondre tota mena de xorrades, noticies i coses gracioses que es troben a Internet mentre ens avorrim a la ETSE. Algunes imatges poden ser una mica desagradables, pero ho idicaré al títol de la noticia amb “FORT” o “MOLT FORT”, depenent del nivell. Jejeje. Apa, espero ho passeu bé.


Posted in General | No Comments »