Presentació

 

Aquest és l’espai virtual de referència del curs Llengua i documentació de l’administració universitària que el Servei de Llengües ha dissenyat, a petició de la Unitat de Formació de l’Àrea de Personal d’Administració i Serveis.

S’hi desenvoluparan 13 edicions, des del juliol fins al novembre de 2017. Es tracta de sessions eminentment pràctiques en què es fa una introducció general al llenguatge administratiu, es proposen un seguit de bones pràctiques per afavorir l’eficàcia comunicativa del llenguatge administratiu, es presenten els models de documents més freqüents en l’administració universitària, i es donen recursos i exemples perquè els assistents puguin conèixer-los i practicar-los. La formació, en format de taller, se centra en el treball de diversos casos pràctics en què es treballen els trets més característics d’alguns dels documents administratius més habituals (cartes, missatges de correu electrònic, informes breus…).

Aquesta entrada ha esta publicada en directius, english programa, suficiència bimodal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.