Entrevistem Jordi Espín, participant de l’activitat d’Escalada en Roca Natural

El passat 22 de febrer, el SAF va organitzar una activitat d’escalada en roca natural per a totes aquelles persones inscrites de la secció d’Escalada i Muntanya. Es tracta d’una sortida dirigida per professionals d’aquest esport en què s’aprenen i es porten a la pràctica els coneixements en rocòdrom a l’escalada en roca natural.

En motiu de l’èxit de la passada sortida, el proper dissabte 15 de març, la secció d’Escalada i Muntanya torna a repetir l’activitat.

Un dels participants d’aquesta activitat, en Jordi Espín, ens parla de la seva experiència:

– És una activitat que val la pena realitzar en colla? Per què?
Sí. Crec que és una bona activitat per a compartir amb més gent, com la majoria d’activitats a la muntanya. Hi ha bon ambient i entre tots es fa pinya per aconseguir l’objectiu que et proposes.

– T’ho has passat bé? T’ha servit per conèixer gent?
M’ho he passat molt bé. He conegut gent, tot i que alguns ja ens coneixíem de les classes d’escalada al SAF.

– És important tenir l’assessorament d’un especialista per a fer aquest tipus d’activitats?
Crec que és bastant important, sobretot si t’estàs iniciant en un tipus d’activitat com l’escalada. El fet de conèixer en Leo de fa temps de les classes al SAF també dóna més confiança i seguretat.

Escalada 1

– Què has après d’aquesta activitat a l’aire lliure?
He après que l’escalada en roca natural és bastant diferent del que fem al rocòdrom. També ens van ensenyar altres elements de seguretat en l’escalada i a realitzar ràpels, cosa que et va donant més autonomia a l’hora de poder fer sortides.

– Quins avantatges t’ofereix ser membre de la secció d’Escalada i Muntanya del SAF?
Ser membre de la secció d’Escalada i Muntanya et permet rebre informació de les activitats que es realitzen.

Escalada

– Participaràs a la propera sortida del 15 de març?
Sí, ja hi estic inscrit.

– Quins consells donaries a tots aquells que s’hi volen apuntar i participar?
Que es fan uns grups en les sortides amb molt bon ambient. L’experiència d’en Leo et permet participar amb total seguretat i ell és capaç d’adaptar-se a tots els nivells. A més a més, el preu de l’activitat crec que és motl bo, tenint en compte que ens deixen tot el material. El preu habitual d’una sortida d’aquestes característiques acostuma a ser molt més elevat.

 

– Sònia Rubio

 

 

Deixa un comentari