Portes obertes per la Setmana de la Dona!

Setmana de la Dona SAF

Del 3 al 9 de març el SAF obrirà les seves portes a tothom.

El motiu? Celebrem la Setmana de la Dona! Es realitzaran moltes i diverses activitats inèdites al SAF pel Dia Internacional de les Dones. Quines? Moltes i molt diverses. Per començar, una sessió d’iniciació a l’Escalada pel dia 4 de març, a més a més d’un seguit de competicions mixtes de bàquet, futbol i voleibol el 5 de març.

Ara bé, també es pot accedir a un munt d’activitats sense inscripció, com les següents: sessió de defensa personal orientada a les dones pels dies 4 i 6 de març, imprescindible per aprendre les principals tècniques d’autodefensa. També s’hi realitzarà una divertida classe d’aeròbic ambientada en els anys 80 el 3 de març; exercicis per enfortir el sòl pèlvic que es realitzaran en totes les sessions dedicades a l’enforiment muscular.

Per si tot això fos poc, us donem també la possibilitat de rebre un assessorament tècnic especial durant tota la setmana per a treballar el sòl pèlvic, a càrrec dels millors tècnics a la sala de fitness. Amb tot, se seguiran realitzant les més de 120 activitats dirigides habituals programades per a cada dia.

El SAF, com ja hem dit, obrirà les seves portes a tothom qui vulgui. L’horari d’obertura serà de dilluns a dijous fins les 16.00h, i divendres i caps de setmana durant tot el dia. Per a fer aquestes activitats no cal inscriure’s. Per tenir accés a les instal·lacions i convidar a una dona sí que cal inscripció prèvia, tant per les persones abonades com les que no ho són. Per a més continguts i altres informacions cliqueu aquí.

 

Així doncs, no t’ho pots perdre! Vine i gaudeix d’una promoció inèdita i especial dedicada al col·lectiu femení, reconegut per l’Organització de les Nacions Unides sota el nom del Dia Internacional de la Dona.

 

– Sònia Rubio

Deixa un comentari