El dia del Festuc!

El passat dimecres 26 de febrer, molts dels usuaris que estaven realitzant activitat física al SAF es van endur una sorpresa. Què va passar? Un festuc gegant va entrar a les instal·lacions del gimnàs disposat a moure l’esquelet amb tots ells i regalar-los festucs -gegants no, en aquest cas eren petits i comestibles-.

Els responsables de tot plegat són els American Pistachio Growers. En motiu del Dia Nacional del Festuc, dia reconegut i celebrat any rere any als Estats Units, van fer sortir la seva mascota, el Mr. Pistachio, per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Entre les 12h i les 15h del passat dimecres, la mascota més saludable i esportista va visitar el SAF per fer exercici físic a la Sala de Fitness, a les sales de classes dirigides i a les pistes de bàsquet i tennis.

 

El motiu de la seva sortida és informar a tothom sobre els beneficis dels festucs, que no són pocs! Sabíeu que aquests fruits secs són ideals per a la pràctica esportiva?

Però els festucs no només són ideals per a la pràctica esportiva. Ingerir-los també ajuda a prevenir la diabetis i a millorar la circulació. A més, existeix un gran nombre de beneficis dels festucs, entre els quals trobem que aquests aconsegueixen:

  • Augmentar les nostres defenses
  • Reduir el colesterol dolent
  • Afavorir la salut cardíaca
  • Preveure l’anèmia
  • Millorar el sistema nerviós
  • Augmentar el rendiment muscular
  • Ajudar a prevenir la diabetis de tipus 2
  • Contenen una gran quantitat de vitamines: B1, B6, B9, E, A i C.

Per si tot això fos poc, a més a més aquest aliment ens ajuda a controlar i preveure l’estrés. Els experts recomanen ingerir 49 festucs al dia per reduir l’estrés i, com ja hem dit, millorar la salut cardiovascular.

Aquí teniu algunes imatges de la seva estada a les instal·lacions del SAF!

 

Festuc

Festuc

Festuc

– Sònia Rubio

Deixa un comentari