Aquest Nadal, regala activitat física!

La setmana passada us dèiem que els videojocs actius no poden substituir l’activitat física, però s’acosta el Nadal i sabem que els nens els inclouran a la seva Carta als Reis.

Videojocs i tota mena d’aparells electrònics formaran part dels regals més demanats pels petits de la casa, però des d’aquí volem animar els pares a pensar en una llista diferent, una llista que us resultarà tan clàssica com saludable i amb la qual fareu que els vostre fills facin exercici mentre comparteixen una estona divertida amb vosaltres i no amb la televisió.

Volem recordar-vos que encara existeixen les pilotes de bàsquet i de futbol, pilotes i raquetes de tennis i de bàdminton, estics d’hoquei, bicicletes, patins –de línia o de quatre rodes–, skates i patinets, tobogans, jocs que requereixin moviment, com el twister, i moltes altres opcions amb les quals mantindreu els nens actius i alhora us permetran gaudir-ne amb ells. Podeu ensenyar-los la vostra habilitat saltant a la corda, fent rodar el hula-hoop, jugant a les bitlles i altres activitats interiors i exteriors que us passin pel cap i que fomentin l’activitat física.

D’aquesta manera, ajudareu els nens a mantenir un pes adient, promoureu la salut dels seus ossos i la força dels seus músculs, millorareu la seva circulació i controlareu la seva tensió, els ajudareu a evitar l’ansietat i la depressió, augmentareu el seu entusiasme i optimisme i aconseguireu que els sigui més fàcil adormir-se i que descansin millor.

Aquest Nadal, animeu-vos a regalar activitat física i salut!

Deixa un comentari